Pune-ți mailul pe blog !

  Cu ocazia Mureș – FotbalBlogMeet am fost nevoit să trimit invitații prin mail unui număr mare de persoane cărora le-am colectat manual adresele de email căci, după cum spunea și Mihai, sunt omul de PR al evenimentului :-D.

  Pentru a trimite o invitație unei persoane intru pe blogul său, caut pagina de contact care pe multe bloguri nu există, copiez adresa sau o scriu manual în caz că este afișată într-o imagine în cadrul câmpului BCC.

  Am început sa percep blogosfera ca fiind împărțită în două tabere, cei care se plâng că în online-ul românesc se mișcă greu și cei care țintesc către evenimentele și campaniile serioase, cei care știu unde să caute. Fără să o mai lungesc, ca să îți permiți să spui că online-ul se mișcă greu trebuie mai întâi să fi tu în regulă iar faptul că pe 30% din blogurile pe care am intrat nu găsesc o pagină de contact iar în cazul în care găsesc nu există decât un formular de contact și nici un mail, mi se pare grav !

  De ce am nevoie de adresa de mail dacă am un formular de contact la dispoziție ? Vă imaginați ce înseamnă să copiez mesajul și să îl lipesc în cadrul fiecărui formular, să completez link-urile (în clientul de mail linkuiesc o dată cuvintele dorite și trimit același mesaj la N persoane) și să completez câmpurile Nume, Email, Website … fiindcă în cazul formularelor de contact nu există autocmplet.

Concluzia:

Pune-ți mailul pe blog !

Etichete: ,

11 comentarii

    1. Tu ai citit articolul ? Cum ce rost, când vrei să trimiți un mail la 100 de oameni ți se pare ok să intri și să completezi NUME, ADRESĂ, LINK + MESAJ pe 100 de bloguri ? Mie nu. Comod ar fi să iei cu copy – paste mail-urile persoanelor respective și să trimiți un singur mesaj.

  1. Ai dreptate, m-ai convins. Şi eu gândeam ca Basile, că dacă am formular de contact nu trebuie să mai scriu şi adresa de e-mail. Nu m-am gândit la aceia care vor să trimită acelaşi text la un număr mare de persoane. Acum mă duc la blogurile mele şi completez. Mulţumesc !

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.