Două probleme, două puncte de vedere:

 • Alex Mihăileanu vorbește aici despre neacceptarea României în Schengen. Acesta scrie, citez:

  80% din populaţie consideră că România este de vină dacă nu vom fi acceptaţi în spaţiul Schengen. Potrivit unui sondaj CCSB efectuat în perioada 14-19 ianuarie 2011, pe un eşantion de 1.168 de persoane, 53% dintre români sînt pesimişti în ceea ce priveşte acceptarea ţării în spaţiul Schengen (40% sînt optimişti, iar restul nu se pronunţă).

  După prostia pe care au făcut-o cei de la conducere amenințând că vor vota contra alegerii Germaniei dacă nu suntem acceptați în Schengen situația era de așteptat, nu înțeleg de ce (vorba unui prieten) „se trag pe cur”. Nici Francezii nu ne plac pentru ăia negrii ca boxu’ pe care îi exportăm însă nici românii nu rezolvă nimic prin șantaj.

 • Tot despre România este vorba și în al doilea subiect, mai exact rata pirateriei Windows. Piticu scria în acest articol că rata pirateriei Windows în România este în scădere aceasta fiind sub 50%.
  Toate datele fiind extrase dintr-o filmare a unei prezentări făcute de către Tudor Galos. Primul cuvânt care îmi vine în minte este PENIBIL ! Până și eu aș fi creat o prezentare mai convingătoare.
  Sunt curios, domnu’ Tudor dacă povestea cu „Fii-mea descarcă un Windows piratat…” prinde la străini ?

  Acesta este video-ul:

  Mi-am expus punctul de vedere într-un comentariu la articolul respectiv, nu am nimic de completat:

  comentariu


  Următorul articol aceleași fețe, aceleași probleme. Tot de la Piticu, tot dintr-un video în care vorbește Tudor Galos și echipa acestuia se menționează că unul din două calculatoare este achiziționat împreună cu un Windows însă nu se menționează și în ce condiții.

  Video-ul este acesta:

  PS: Pentru doamna care apare respectiv vorbește în ambele înregistrări, atunci când vorbiți/citiți nu prescurtați „Viruși etc”, se spune „Et cetera” sau „Și așa mai departe”. Sună urât!
  Și aveți grijă cum gesticulați fiindcă ați putea scoate ochii cuiva în plus acele gesturi vă dau de gol emoțiile iar atunci când scopul este convingerea umană în privința unui lucru nu este loc pentru emoții.

  Punctul meu de vedere este din nou expus într-un comentariu:

  comentariu

  Știu, puteam să dau pur și simplu link spre articolele respective însă este vorba despre părerea mea personală și mi se pare normal ca acesta să apară scrisă pe blogul personal.

One thought on “Quick answers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *