Quickies

  •   Sunt absent de ceva vreme și nu am nici o scuză pentru asta, nu mă voi scuza niciodată pentru că nu scriu pe blog fiindcă atunci când nu scriu n-o fac ca să nu scriu de umplutură.
  •   Într-o altă ordine de idei: RDS-ul nu merge prost, nu merge deloc ! Surfez cu aproximativ 100kb/s prin intermediul unui stick RDS pentru care a trebuit să prelungesc contractul cu un an, povestea e deosebit de interesantă și nu-mi permit să-i pierd detaliile într-un rezumat (a.k.a. o voi povesti într-un articol dedicat) că mă ceartă ăștia de le ErDeEș.

      Pe lângă faptul că înternetul meu mai mult stă decât merge, am și alte lucruri de rezolvat care depind de internet. Nu sunt dependent de internet dar cu siguranță are un rol important în viața de zi cu zi.

  •   Teodora mă ceartă că nu mă ocup de blogul ei. Zilele se scurg și pantalonul se strânge în zona taliei pe mine fiindcă am un hosting cu un site care așteaptă să fie lansat iar așteptarea se datorează faptului că tema acestuia este construită în paralel cu cea a Teobalaurei.
  •   Neydamn mi-a propus să scriu pentru revista „Blogger Magazine” pe segmentul IT/Online (ghiduri, analize, review-uri ș.a.m.d.). Suntem încă în tratative și aștept ca Lavina, coordonatoarea proiectului, să mă contacteze.
  •   Săptămâna viitoare am ultima teză, la biologie. Tot săptămâna viitoare purcedem la drum spre Timișoara (sunt al dracu’ de nerăbdător să văd orașul acesta, nu l-am văzut din excursiile făcute în ciclul gimnazial) la PRbeta, un eveniment care sunt sigur că îmi va schimba perspectiva în ceea ce privește online-ul, blogging-ul și PR-ul.
      Pentru acest eveniment am și un bilet de dat însă nu îl voi da în cadrul unui concurs ci unui om din domeniu, unui mureșean ca să nu mai spună lumea că-n Mureș nu se dau premii :-).

  Cu părere de rău vă mărturisesc că am căzut din nou într-o pasă proastă cu blogul din cauza evenimentelor din ultimul timp iar tragerea mea pentru scris tinde spre 0.

  Până data viitoare să ne auzim cu bine !

Etichete: , , ,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.