• Cum să… SEO: Cumpărăm link-uri și advertoriale de pe Seopedia la prețuri cât mai mici și pe cât mai multe site-uri/bloguri. N-are importanță că pe unul dintre site-uri se scrie despre vaci iar altul este nișat pe domeniul auto, Google va realiza cu siguranță că ești cel mai tare văcar dacă și ăia ce fac șaibe scriu despre tine.

  Seopedia

  Plătești un puțifandru de 13 ani să-ți înscrie site-ul în 1000 de directoare și comentezi pe bloguri dofollow iar apoi te întrebi unde ai greșit.

 • Județul Mureș: Sunt plăcut impresionat de faptul că am fost invitat să particip la un eveniment (o expediție la Roșia Montană pe 6 – 7 Octombrie) împreună cu alți bloggeri și jurnaliști mureșeni. E o oportunitate pentru noi bloggerii să întâlnim oamenii din spatele printului și un pas important pentru blogosfera mureșeană.

  Mulțumesc doamnei Cora Munteanu de la TTM pentru invitație.

 • Ambiții personale: Vreau să-mi cumpăr tabletă. Bateria laptopului meu e moartă iar una nouă costă 450RON și, zic eu, nu merită investiția. În plus o tabletă e mult mai ușoară și mai potrivită pentru scris pe blog atunci când plec departe de casă pe perioade scurte de timp.

  Rămâne să mă hotărăsc până la începutul lunii viitoare ce tabletă îmi doresc, una care să se încadreze în bugetul de 1600 – 1700RON.

4 thoughts on “Quickies

  • omucu says:

   oricum, cu Android 3 sa fie si de preferat cu ecran de 10″, mai ales ca o vrei ca un inlocuitor de laptop. Fratele meu are HTC Flyer, e cu android 2.2 si ecran de 7″, nu zic, ca iti faci bine treaba cu ea si mai ales ca el poarta tableta dupa el toata ziua, deci e un avantaj marimea mai mica, dar tot de 10″ as prefera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *