I’m back !

I'm back !

– Mi-am cumparat tableta, Asus Eee Pad Transformer. Prima impresie: e absolut geniala !

Mi se rupe strampu’ de lansarea iPhone 4S-ului. Nu e din cauza faptului ca nu aduce nimic nou in afara procesorului sau din cauza pretului astronomic caci sunt destui devoratori de brand care vor cumpara, ci fiindca am un telefon cu Android care face aceleasi lucruri si costa mult mai putin sau chiar deloc.

Vodafone a reusit spre surprinderea mea sa creeze un buzz serios pe baza evenimentului respectiv insa acesta este doar un servetel cu care sa ne stergem la gura dupa m***e pe care ni le-au dat.

– M-am inscris in programul Google Engage, am fost acceptat si am primit 20 de vouchere AdWords in valoare de 5000 de lei pe care le folosesc pentru a invata cum merge treaba cu AdWords. Cobaiul principal este www.CitateMotivationale.com

  Google Engage este un program gratuit, conceput pentru pregătirea şi sprijinirea agenţiilor din mediul online, precum companii de publicitate online, agenţii full-service, webmasteri, designeri şi dezvoltatori web, consultanţi SEO sau SEM. Prin programul Google Engage, vei primi acces gratuit la resurse educaţionale pentru a-ți creşte atât propria afacere, cât şi afacerile clienţilor.

  Programul include sesiuni de training privind publicitatea online, materiale promoţionale, dar şi cupoane AdWords gratuite, în valoare de 250 lei fiecare, care pot fi folosite pentru atragerea de noi clienţi. Prin înscrierea în Google Engage, vei avea totodată acces gratuit la certificare Google AdWords, putând deveni „Google Certified Partner.

Imagine via.

4 thoughts on “Quickies

    • Bogdan says:

      Păi ideea programului de certificare constă în pregătirea pentru examene (pe baza informațiilor oferite de Google) iar apoi susținerea examenelor online, pentru asta ți se oferă „material de testare”. În cazul în care promovezi la examene primești o diplomă care să certifice cunoștiințele dobândite și alte vouchere AdWords :-).

    • Bogdan says:

      Da aceea e tableta, ei spun 9,5 ore utilizare normală (filme, jocuri, internet etc). Pe mine m-a ținut aproape 24 de ore cu o perioadă de 8 – 9 ore de StandBy (a se citi perioada în care am dormit). E foarte ok pentru mine, sunt nerăbdător să achiziționez și dock-ul special pentru tabeltă care prelungește viața bateriei (având și el o baterie integrată) la 15 ore+ :-).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *