Etichete: , , ,

5 comentarii

 1. 1. Logo-ul arată bine, dar ai încercat şi o variantă cu fundal negru? Sunt curios cum ar arăta.

  2. pe Yahoo.ro scriu aceeaşi retardaţi ca şi pe (i)Realitatea ş.a.m.d., recte jurnalistele care au luat licenţa cu examene oral-anale şi jurnalişti veniţi din grădiniţă fix în câmpul muncii; aveai alte aşteptări?

  1. 1. Am început cu un fundal gri închis, vroiam să iasă altceva și dintr-o ‘greșeală’, trâgând efectele de pe litere pe căsuțele acelea, am ajuns la acest rezultat. Însă voi mai lucra la el după ce termin cu agitația și BAC-ul.

   2. Nu, nu aveam așteptări însă mă gândeam că au recrutat onlineri pentru asta. Oameni care știu cu ce se mănâncă online-ul și care e pragul penibilului.

  2. 1. Fă-l musai şi pe fundal negru, ar da impresia că pătrăţelele în care este scrisul sunt decupate din fundal. Sau, după perspectiva fiecăruia, că scrisul este decupat. Încearcă numai.

   2. Avem aşa ceva? Nu de alta, dar între atâţia SEO-işti, traducători, experţi în online 2.0 sau 3.4, media şi content manageri, specialişti în comunicare şi alte categorii alambicate de personal, lipseşte cu desăvârşire cunoscătorul de limbă română, omul cu bun simţ şi jurnalistul cu spiritul profesiei întipărit în caracter.

   P.S. un articol mai lung, puţin mai vechi dar tot legat de calitatea ridicată a presei online: http://sagittarius.iloveconstanta.ro/cifre-sau-despre-jurnalism/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.