Imi plac foarte mult comediile dar stim cu totii ca filmele de astazi nu mai sunt ceea ce au fost odata si cu siguranta o comedie de actualitate nu produce atatea rasete cat producea una de acum cativa ani. De obicei nu vizionez filme despre care nu stiu nimic, astept reactiile celor care l-au vazut si daca merita sa imi pierd acel timp pentru filmul respectiv il vizionez. Un important factor in hotararea mea (de a il viziona sau nu) este nota de pe IMDb iar daca aceasta este sub 4 nu il vizionez doar daca comentariile sau reactiile celor ce l-au vizionat reusesc sa ma convinga ca e un film bun.

  Va recomand vizionarea filmului I Hope They Serve Beer In Hell o comedie destul de buna cu nota 4.5/10 pe IMDb dar cu numai 1011 voturi. Actorul principal Matt Czuchry reuseste sa ne surprinda intr-un mod placut prin importanta pe care acesta si-o da si felul in care se comporta atat cu femeile in general cat si cu cei doi prieteni ai sai. Cand acesta isi da seama ca a gresit e umpic cam tarziu si tot ce ii ramane de facut e sa isi repare greseala … [va las sa vizionati filmul pentru a afla povestea].

  Nu este o comedie de nota zece dar este una buna cu faze amuzante si momente care te pot tine in suspans. Per total un film bun.

Dedesubt aveti trailer-ul official:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *