Recomand „I Hope They Serve Beer In Hell”

  Imi plac foarte mult comediile dar stim cu totii ca filmele de astazi nu mai sunt ceea ce au fost odata si cu siguranta o comedie de actualitate nu produce atatea rasete cat producea una de acum cativa ani. De obicei nu vizionez filme despre care nu stiu nimic, astept reactiile celor care l-au vazut si daca merita sa imi pierd acel timp pentru filmul respectiv il vizionez. Un important factor in hotararea mea (de a il viziona sau nu) este nota de pe IMDb iar daca aceasta este sub 4 nu il vizionez doar daca comentariile sau reactiile celor ce l-au vizionat reusesc sa ma convinga ca e un film bun.

  Va recomand vizionarea filmului I Hope They Serve Beer In Hell o comedie destul de buna cu nota 4.5/10 pe IMDb dar cu numai 1011 voturi. Actorul principal Matt Czuchry reuseste sa ne surprinda intr-un mod placut prin importanta pe care acesta si-o da si felul in care se comporta atat cu femeile in general cat si cu cei doi prieteni ai sai. Cand acesta isi da seama ca a gresit e umpic cam tarziu si tot ce ii ramane de facut e sa isi repare greseala … [va las sa vizionati filmul pentru a afla povestea].

  Nu este o comedie de nota zece dar este una buna cu faze amuzante si momente care te pot tine in suspans. Per total un film bun.

Dedesubt aveti trailer-ul official:

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.