Reducerile online și site-urile de profil

  Mereu am vrut să profit de reducerile oferite online prin intermediul diferitelor site-uri de profil. Dar știți cum e, când ai bani nu găsești reduceri la ceea ce vrei să cumperi iar când n-ai bani găsești reduceri într-o veselie. Când au început să apară în România, Groupon-ul a făcut mare vâlvă iar după acesta au apărut ca și ciupercile după ploaie.
  Mi-am dorit mereu să testez aceste servicii, să obțin un discount folosindu-mă de un astfel de site însă mereu am avut nevoie ca produsul să fie livrat rapid, aveam banii cash și mi-am zis să nu mă complic cu cupoane și discounturi.

  Când am hotărât să-mi cumpăr tabletă eram foarte fixat pe Kindle Fire care se potrivea perfect cerințelor mele (Android, procesor de 1GHz, 1GB ram și cât mai ieftin) însă asta era chiar în perioada în care acesta se lansase iar ca să-l aduci în România efortul era prea mare. N-am mai așteptat, am făcut un efort financiar și am optat spre Asus Transformer TF101. După aproximativ o lună magazinele noastre online au început să importe și ele Kindle Fire și puțin timp după aceasta au început să apară și reducerile pe site-urile de profil (reduceri de până la 500 RON).

  Asemănător Groupon-ului există site-uri de reduceri online cu ajutorul căruia puteți obține discounturi la produse din toate categoriile. Majoritatea au discounturi pe perioade limitate (de la câteva ore până la câteva zile).

  Când și-au făcut apariția în online toată lumea era sceptică în privința lor, după perioada de testare apele s-au mai liniștit dar din cauza părerilor puține și prost argumentate lumea a continuat să fie sceptică.

  Totuși pe unele site-uri puteți găsi discounturi cu adevărat mari, adică produse la 40% din prețul inițial însă pentru asta trebuie să faceți un efort în plus de a comanda mai întâi acel „cupon de reduceri” ca mai apoi să comandați produsul dorit folosind în comanda voastră și reducerea pentru care ați plătit în prealabil.

  Sunt curios, ați cumpărat vreodată de pe astfel de site-uri ? A meritat efortul ?

Sursa imaginii.

Etichete: , ,

Un comentariu

  1. Am facut o achizitie chiar saptamana trecuta de tip accesorii IT. Nu a sosit inca pentru ca a intervenit weekendul prelungit la mijloc. Am avut insa surpriza ca dupa ce am facut achizitia sa dau de aiurea peste un alt site care vindea produsul cu 1 ron mai putin decat pretul meu redus:). Iar pretul din care cica s-a taiat 50% nu e folosit de nimeni pentru produsul respectiv. In realitate s-a taiat fata de alte site-uri maxim 10%. Prin urmare, site-urile de reduceri sunt o solutie, dar inainte de a va bucura ca uite s-a ivit o reducere tocmai la ce aveati nevoie, sfatul meu este sa va informati mai bine decat am facut eu care e pretul de piata. Nu dau nume pentru ca nu stiu de un alt caz, nu am stat sa verific care e situatia la alte produse si probabil tine de furnizor si nu de site-ul de reduceri. Dar ca idee, pentru orice reducere, check and recheck, graba strica gradul de economisire:)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.