Respectul

  O viață întreagă (nu că m-aș putea lăuda cu un număr prea mare de ani dar…) am respectat și am vorbit frumos cu cei din jur, am izbucnit de prea puține ori în situații în care eram neîndreptățit. Râca din suflet pleacă de la video-ul postat de Răzvan pe blogul personal pe care mi-am permis să îl preiau și eu:

Copil bine educat from trafictube on Vimeo.

  În câteva cuvinte pentru a ajunge la premisă respectiv la titlu, de când mă știu respect persoanele din jur în funcție de respectul pe care la rândul lor acestea mi l-au afișat și o voi face și în continuare însă într-o situație asemănătoare cu cea din video-ul de mai sus mi-aș ieși rău din pepeni. I-aș rupe o mână și l-aș bate cu ea până ar râde iar apoi fiindcă râde.

  Nu am o vârstă destul de înaintată pentru a fii respectat pentru aceasta prin urmare respectul pe care o persoană îl arată față de mine îl dobândesc prin comportamentul și faptele mele.

  Ne căcam pe noi și ne minunam în fața video-ului în care niște oameni devastau un magazin în speranța obținerii unei bormașini cu cinci lei mai ieftină însă cazuri ca acestea sunt mult mai grave fiindcă copiii aceștia care astăzi te iau la paișpe’ metri mâine te calcă în picioare pentru un ghiveci de flori maro care are o reducere de 39 de bani.

Sursa imagine.

Etichete:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.