Restructurarea blogului

  E oficial, „restructurez” blogul, mai exact creez paginile acestuia de la zero acolo unde este nevoie sau le refac pe cele incomplete. Pana acum cateva saptamani nu dadeam prea mare importanta paginilor ci blogului in sine si a articolelor. Dar un blog fara un „schelet” solid este tras inapoi.
Ceea ce imi ingreuneaza situatia este crearea paginilor atat user-friendly cat si SEO-friendly, iar eu nu sunt prea avansat in tehnicile SEO.

  Am inceput cu pagina Despre pe care am refacut-o de la zero si am lucrat la ea apoximativ patru zile, asta fiindca am avut nevoie de caracterizari de la diferite persoane dupa care a trebuit sa astept. Am incercat sa ma descriu pe larg, am sapat in „arhivele” mele pentru informatii cat mai exacte, a trebuit sa lucrez cu diferite poze si sa le editez, a trebuit sa refact tot textul cu diacritice (sa refac descrierile primite si sa refac si textul pe care puteam sa-l scriu direct cu diacritice), sa structurez articolul in functie de headings si nu in ultimul rand sa ma concentrez asupra keyword-urilor si sa le specific exact.

  Asta voi face in cazul fiecarei pagini si vreau sa o fac cat mai bine, dar ce a fost mai greu a trecut. Urmatoarea pagina la care voi lucra este cea cu reguli. Asta dupa ce termin un articol cu si despre nunti pe care i l-am promis unui prieten pentru un site despre nunti, aruncati si voi o privire… cine stie :-)).

Etichete: , , , , ,

2 comentarii

 1. Salut!
  Sunt Mihai, administratorul http://bloguderas.wordpress.com.
  Scuze ca te deranjez la ora asta tarzie, dar tocmai ti-am citit comentariul si … da avem nevoie de oameni in staff. Nu trebuie sa scrii zilnic, ci doar saptamanal cate o poza , clip, banc ceva cat mai original posibil daca se poate. Te intereseaza sa fii autor al blogului?
  Ti am trimis si email dar se pare ca nu am nimerit adresa corecta.
  Mersi anticipat si astept un mail.
  VDM

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.