De Moș Nicolae și tot odată de ziua de nume (da, mă strigă cheamă și Nicolae) părinții mei mi-au facut o surpriză, mi-au cumpărat un robotel KRUPS de la Dolce Gusto. Știți voi, acei roboței pe care îi tot arătau la TV dar nu-i găseai niciunde să-i cumperi, acei roboței care prepară băuturile într-un mod special și care promit arome nemaiîntâlnite.
  Ei bine, în trecut vorbisem cu mama despre aceștia însă nu mi-a trecut prin cap că îmi va cumpăra unul.

  Și ca să mă pot bucura de băuturile delicioase de la Dolce Gusto mi-au dat cadoul astăzi și iată cum arată un chococino și un latte macchiato:

chococino  latte macchiato

  Momentan dispun doar de cele două arome însă în viitor voi achiziționa și altele de pe site-ul oficial. Nu beau cafea dar sunt un mare fan al ciocolatei calde și al cappuccino-ului și gustând aromele mai sus menționate mă declar mulțumit de robotul din dotare.

  Însă asta nu e tot, v-am pregătit și un scurt clip cu prepararea ciocolății calde la 15 bari, pe o linie melodică, care reflectă perfect starea mea actuală:

  Mai am puțin de lucru la imaginea băuturilor până ajung să arate ca cele făcute de profeșioniști însă am destul timp să învăț.

One thought on “Roboțelul KRUPS de la Dolce Gusto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *