Să ne mai înseninăm

Vremea ne joacă feste cu raze de soare, ploaie și chiar fulgi de nea. Eu aștept căldura cu nerăbdare ca să pot lepăda din haine (ieri am prins puțin soare și am fost plăcut impresionat de Cluj care prinde viață de la prima rază de soare).

Am fost recent la bazin, îmi era dor, și chiar dacă-i foarte mișo (despre bazinul de la Babeș din Cluj vorbesc) tot nu se compară cu marea, soarele și umblatul desculț pe plajă. Așa-s eu, vara tânjesc după sporturile de iarnă iar iarna după mare și soare.

Am povestit cu câțiva colegi „că ce fain ar fi să mergem la mare împreună”. Și tot la asta îmi stă capul, la mersul la mare împreună cu prietenii, cu mașina. Am eu o fixație să conduc spre mare. În plus nu am fost decât în Costinești și m-ar tenta să văd și stațiunea Mamaia, Mangalia sau Vama Veche (știu știu, dar nu mă conving până nu văd).

răsărit Costinești

Revenind cu picioarele pe pământ, mai am niște proiecte și-o sesiune până atunci :-D.

Etichete: , ,

Un comentariu

  1. Recomand Eforie Nord, este o statiune ieftina si linistita cu o plaja curata. Asta daca nu doresti altceva. Recomand sa mergi cu trenul intre statiuni si in fiecare zi sa vezi alta. Biletul de tren costa putin, gen 3-4 lei intre cele mai distantate statiuni, asta pentru ca toate trenurile ce merg intre Constanta si Mangalia au fostul rang de „personal”, actualmente „regio”.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.