Eugenia  Am citit ceva articole și niște thread-uri despre acești ‘onlineri’ care vând advertoriale și link-uri pe prețuri de nimic. Evident că subiectul a fost deschis de acei oameni speriați că ar putea pierde din clienți din cauza celor care vând advertoriale la 5€ sau chiar mai puțin.

  Vă mărturisesc din propria experiență că mare lucru nu pierdeți. Site-urile celor ce se vând pe o Eugenia și-o sticlă de Cola nu țin mult fiindcă se aglomerează rapid cu reclamă iar cei ce practică asta nu sunt obișnuiți să creeze conținut.

  Sunt două categorii de clienți, cei ce știu cum merg treburile în online (informați și pe care nu-i prea poți păcăli) și, evident, cei ce primesc un buget și îl împart în stânga și în dreapta (aceștia au tendința să credă că reclama pe cât mai multe site-uri, nu contează că-s de rahat, dă bine; pot fi păcăliți ușor).

  Greii blogosferei o tot țin una și bună cu „conținutul e baza unui blog”. Ei bine, un client serios din prima categorie va prefera mereu un blog care are în jurul său o comunitate activă și conținut unic. De pe urma acestor clienți nu veti câștiga doar bani ci veți rămâne cu experiențe de neuitat și e foarte probabil să vă formați și un brand datorită lor.
  Luați-l ca exemplu pe Bobby Voicu despre care toată lumea știe că e ‘bloggerul cu mașinile’. Sau pe Alex Negrea care s-a ‘împrietenit’ rapid cu BCR-ul iar astfel de exemple sunt destule.

  Există și vor exista mereu deținători de site-uri și clienți proști. Să scriem și să ne vedem de ale noastre, cifrele sunt în creștere în ceea ce privește online-ul.

  Din punctul meu de vedere, decât să fi penibil și să te vinzi pe 5€ mai bine participi la un concurs cu al cărui subiect te identifici. Cu această ocazie creezi și conținut care ar putea fi de folos cuiva.
  Deși mulți îl iau la paișpe’ metri, cu toate greșelile lui, Blogatu e unul dintre bloggerii care organizează cele mai multe cuncursuri din online, accesibile și pentru bloggerii mai mici.

Sursa pozei.

4 thoughts on “Să nu ne mai vindem pe o Eugenia

 1. Dragos Geornoiu says:

  Baaa, voi imi furati toate subiectele din draft-uri ?! 😐 si tu si Florea Cristian furarati azi cate unul, pai ce facem aici ;))

  On-topic: de-acord, si eu m-am vandut cam iefit, 50 de lei fiind o suma micuta… dar de vreo luna nu mai fac asta 😀 mai bine deloc decat sa fiu pus in oala cu atatia bloggeri de mana a doua 😉

  • Bogdan says:

   La 50 de lei nu-i bai, când vinzi advertoriale cu 1€ începe lumea să se întrebe cât de foame îți e.

   *Suntem pe o mână eu cu Cristi, vrem să te sabotăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *