Sa nu trecem cu vederea…

  Deși absența mea de pe blog a fost una destul de lungă nu am încetat să fiu prezent în online, „prezent” între ghilimelele de rigoare căci nu am făcut de cât să citesc bloguri și site-uri însă cu o mai mare atenție.
  Am sesizat unele greșeli în acest timp de inactivitate care consider că nu trebuie trecute cu vederea, după cum urmează:

  Atunci când testați un nou serviciu (online), un produs, o companie sau o comunitate întâi testați și abia apoi recomandați. Nu vă grăbiți ca fata la măritat să vă umpleți blogul cu bannere sau anunțuri în favoarea serviciului/produsului/companiei/comunitatății respective. Ca și exemplu:

– Îl avem pe Neydamn pățit cu PrețBombă.ro care după câștigarea (credea el) unui premiu online recomanda printr-un articol și parcă și printr-un banner acest site ca mai apoi să scoată toate acestea de pe blog cu capul plecat în fața cititorilor pe care îi trimitea către „o gaură”. Da, a fost o țeapă !

– Puștiu’, om cu capul pe umeri mă uimește printr-un articol în care critică concursul „RCA ieftin” acesta având imediat sub articol (în vremea aceea căci de atunci l-a scos) un banner dedicat concursului respectiv.

– Și Perfu ale cărui texte am încetat să le citesc însă peste care am dat din întâmplare interesat fiind de un serviciu online, mai exact „Blog Money”. Acesta susține că, citez „blogmoney.com este o mare teapa” având în același timp în sidebar un banner de afiliere.

E deranjant să citești un text cu mesaj critic despre un site/produs/companie care este pe de altă parte promovat/ă de aceiași persoană.

  Iar la cealaltă extremă se află VisUrât cu un articol bun ! Un articol despre banii pe care cu toții urmărim să îi obținem, de ce trebuie ceruți și modul în care un blogger sau mă rog… un scriitor pe un anume site trebuie să-i ceară. Și despre reacțiile cititorilor la acest articol.

Etichete: ,

6 comentarii

 1. Ușor „nene” câte un comentariu că mă prind rapid. Acolo adaug prieteni mecanic fără să mă uit la persoană, mă ajut de site-ul acela pentru promovarea articolelor. Oricum, ce crezi că mai găsesc pe blogul tău după ce m-ai făcut cocalar pentru simplul fapt că nu te-am periat și ți-am spus în față ceea ce aveam de spus.
  Dacă te uiți puțin printre comentarile articolului respectiv vei vedea că ai câțiva (cam aceiași la fiecare articol) cititori care te sprijină în tot ceea ce spui, necondiționat. Ăla-i dialog ? Opinie ? E pupincurism, îți spun eu.

 2. Numai o scalda copile ca nu tine cu mine . Odata ce ai fost desemnat cocalarul blogosferei trebuie sa fii fericit ;)

  Nu degeaba mi-ai dat add pe toate blogurile.ro .. Nu degeaba ma pupi in fund si tot vorbesti de persoana mea pe unele bloguri .. Mai imi dai si linkuri de dooamne ajuta :))

  Te-ai indragostit cumva de mine si eu nu stiam ?

  Deci cine ma pupa pana la urma in fund , tu sau acei cativa comentatori fideli ai blogului meu ?

  Daca imi raspunzi sincer promit ca iti dau iar link sa iti fac ceva trafic copile !

 3. Am fost desemnat de către cine? De tine 😀 ?

  De ce te flatezi singur? Tare frustrat trebuie să fii.

  Comentatori fideli? Poți să te speli pe cap cu fidelii tăi cu tot. Traficul tău are ca și target pulimea, aceiași tineri cu ochelari de cal care bat din palme și în fața show-urilor românești făcute de Diaconescu sau Mădălin. Mai exact aceștia sunt fidelii tăi, niște oameni care te aprobă și-ți pupă picioarele pentru niște „sfaturi de aur” sau pentru că o critici pe Inna sau ori ce altă vedetă în speranța că cineva te-ar putea băga în seamă.

  Consider că te-am lămurit, aici nu vei mai apărea, în ciuda vârstei pe care o ai ești josnic.

 4. Frumos ar fi un dialog decent. Daca nu, mai bine lipsa, nu credeti ? Suntem adversari cumva pe aici ? Este un razboi virtual si nu stiu inca ?

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.