M-am tot ferit să dezbat acest subiect pe blog deși în offline am un punct de vedere solid și argumentat în această privință.

manele la Apropo Tv

  În cadrul emisiunii #ApropoTv de astăzi, Andi a tratat un subiect sensibil, manelele. Și dacă e ceva ce nu-mi place la om e perfiditatea, că își dă aripi în situații în care ar fi de preferat să tacă iar astăzi în timpul emisiunii Apropo Tv, pe Twitter a fost o adevărată vâlvă în care patrioții gemeau din cauza cuțitului manelistic care li se întorcea în rană. Plângeau cu lacrimi de crocodil fiindcă pe ProTv se difuzau manele iar ei oameni inteligenți, școliți și trecuți prin viață nu ascultă astfel de linii melodice care le-ar putea strica coafura.

  Consider că orice gen muzical are cel puțin o piesă bună iar când văd persoane care fac ca dracu la tămâie în prezența unei manele mă iau transpirațiile gândindu-mă că mulți dintre ei chiar ascultă melodii de acest gen însă vor să dea o altă părere în societate, să fie în linie cu toți inteligenții/ascultătorii de operă și clasicisme iar această falsă fațadă este explicată mai bine de Chinezu aici. Ești liber/ă să stingi televizorul sau să pleci din locul în care se ascultă acest gen muzical dacă nu îți place dar NU, ei preferă să tweet-uiască cu stil.

  Nu susțin maneaua și am scris de nenumărate ori despre acești cântecaci dar nici nu mă ascund după deget când la televizor se discută despre asta pentru că într-un final Andi Moisescu nu a vrut decât să aducă în vedere faptul că oamenii ăștia încă, câștigă pe timp de criză și câștigă mai mult decât unii care stau la birou.

  Nu știu voi dar eu am toată viața înainte și nu ratez nici o ocazie de a asculta câteva lucruri despre afaceri care încă merg pentru că să fim sinceri sunt tot mai puține (a nu se înțelege că mă reprofilez).

5 thoughts on “Să vorbim despre manele

 1. Manutz says:

  eh..nu exista persoana ca sa nu fi ascultat macar 1 manea si la faza ca unii fac ca dracu la tamaie cand asculta iti dau cu totul dreptate oxy si cred ca fac asta doar ca sa fie in rand cu ceilalti ,

 2. Rares Cojocaru says:

  Am urmarit si eu emisiunea. Nu am fost deloc ultragiat de cele prezentate. Incerc sa evit falsitatea… Comentariile erau unele chiar spumoase, emisiunea e de relax.

  P.S. Se pare ca avem o cunostinta/prieten comun- Neydamn. A vorbit foarte frumos de tine 🙂

 3. sendy says:

  Cel mai infect gen de muzica posibil… si chiar daca ascult vreo manea,ascult involuntar……chefuri,la unu altu pe telefon….!!! Coca…Jet la toti manelistii coacalari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *