Șahiștii lovesc @ FotbalTweetMeet Brașov !

  Cu întârziere vorbesc și eu despre #FotbalTweetMeet #Brasov la care am participat sâmbăta aceasta. Cu întârziere fiindcă blogul meu a căzut odată cu hostul oferit de Dap.ro. Dar se rezolvă și asta, mă mut, în câteva zile voi descoperii lucrarea cu, care mă ocup de ceva timp (mai mult de o lună).

  Am plecat de acasă la ora șasă și clar că era să întârziu după my own style, am fugit să prind trenul,am cumpărat bilet în grabă,am urcat în tren și ne-am așezat în vagonul trenului unde ne-am întâlnit și cu câteva persoane cunoscute de aici care mergeau tot la Brașov pentru a vedea meciul de handbal (să moară mortu` dacă știu ce meci…). Trenului nici nu m-am mai chinut să îi fac poze fiindcă vagoanele sunt în același stil românesc, infecte și murdare. Iar în timpul mersului atunci când vagonul mai primește câte un ghiont ai tendința să te prinzi bine de scaunele de culoare căcănie fiindcă, carcasa pare a rămâne în urmă în timp ce șasiul pleacă mocănește pe linile slăbite de timp.

  Am făcut trei ore până la brașov (plus – minus câteva minute) în care am jucat cărți,fazan,am râs sau am povestit, totul pentru a trece timpul care nu prea ținea cu noi.

  Am ajuns în brașov la ora zece și un sfert. La ieșirea din gară am admirat o Dacie Duster pe care nu am apucat să o trag în poză iar apoi ne-am plimbat prin două dintre mall-urile de lângă gară. După toată plimbarea ni s-a făcut foame și am plecat în căutarea unui parc pentru a consuma sandwich-urile (așa zisele sandwich-uri sau ce a mai rămas din ele) și am dat de câteva mașini „tunărite” care din părerile noastre puse la olaltă a reieșit că sunt în plecare spre Babarunca unde se organizase un raliu.

Stand mașini tunate Stand mașină tunată
Mitsubishi raliu Motor Mitsubishi

  Am mers în parc, am mâncat liniștiți în compania unor copii ce insistau să își rupă gâtul pe niște rampe special amenajate pentru a îți rupe gâtul.
  În jurul orei doisprezece am plecat înapoi spre gară la indicațiile lui @Bloghita și am luat autobuzul douăzeci și trei și am mers până în capătul opus unde ne aștepta domn` organizator, Bloghiță care ne-a preluat cu mașina, un logan roșu perlat :-)) și ne-a dus până în fața terenului de fotbal (sintetic desigur).

  În nici cinci minute (de frizer) au început să apară fotbaliatorii, unul și unul, care mai de care.
Speriați fiind prima data de arătările de care au dat, specimene Sighișorene de altfel, ne-au privit timid și au întins mâna pronunțându-și apelativul cu juma` de gură.

  Au venit bucureștenii și a început distracția, am intrat pe teren pentru incălzire și mingile au început să se ferească de mine ca de dracu.

  S-au făcut echipele iar eu am intra în echipă cu, colegul Marius, Eftimie, Yoncy, RiviOnze și tipul care nu dădea pase (Ovidu cred…).
  Numele echipei a fost după multe alegeri grele dintre nume impunătoare „Șahiștii” !

  Domnul Bobby Voicu s-a supărat puțin fiindcă avea lipsă un om, o problemă care se putea rezolva la un singur telefon distanța spune acesta. Pe lângă aceasta portarul s-a supărat și pe unul dintre coechipierii săi fiindcă acesta număra o bere. Eu mă întreb cât de răgușit ar fi ieșit Bobby de pe teren dacă prin absurd aș fi fost eu înlocuitorul colegului lipsă.

  Meciurile s-au jucat bară la bară, foarte strâns. S-au făcut blaturi și aranjamente pe doze de bere iar noi am ieșit pe locul I ! Desigur adversarii supărați fiind de rezultatele slabe împotriva Șahiștilor au întors lista iar gurile rele spun că am căpătat ultimul loc, dar voi știți, nu e așa.
  După aceasta am ajuns chiar mai celebrii decât Chuck Norris iar bancul care ne aduce în topuri:

– Cum sunt salutați Șahiștii de către celălalte echipe ?
Hai FIVE !

  În ceea ce privește fotbalul jucat de mine, unii nici nu sunt siguri că am fost prezent pe teren.
În schimb distracția a fost în toi, berea de asemenea (Mulțumim Timișoreana) și tricouri cât cuprinde. Și după cum am spus și în articolul precedent a fost primul eveniment de genul acesta la care am participat și sunt foarte mulțumit de cum a ieșit. Am reușit sa adun câțiva prieteni în plus și singurul regret a fost că nu am apucat să discut mai mult cu ei în ceea ce privește online-ul sau blogging-ul deoarece sunt oameni cu scaun la cap, oameni de nota zece iar în orașul meu sunt privat de experiențe cu bloggeri.

  La sfârșit am mers la McDonald`s unde am mâncat copios (eu și colegii mei Sighișoreni) iar apoi ne-am alăturat susținătorilor de fotbal adevărat la Nemo la o bere sau un suc (pentru ăștia mici, Yoncy nu te ascunde după deget!).

  Evenimentul a făcut un adevărat val atât pe Twitter unde haștag-urile #FotbalTweetMeet și #LecturiUrbane au fost cele mai folosite din România cât și pe blogurile românești.
  De menționat este articolul lui Eftimie de pe PrinBrașov.ro și articolul lui Bogdan Dascalescu golgheter de Brașov unde sunt punctate foarte bine detaliile evenimentului.

Câteva poze:

FotbalTweetMeet Brasov Șahiștii & Jointuletz
Șahiștii fară Yoncy
Fotbal Tweet Meet
Terenul sintetic - FotbalTweetMeet #FotbalTweetMeet

  Mai multe poze găsiți la Bloghiță,Daniel,Levente și la Eftimie… dacă am ratat vreun site vă rog să specificați.

  Băieții au început să vorbească deja despre ediția a doua de FotbalTweetMeet dar din păcate aceștia o plănuiesc pentru data de 25 Aprilie iar între datele 25 și 28 sunt blocat, deci nu voi putea ajunge. Eu țin să le urez succes și la cât mai multe TweetMeet-uri !

Etichete: , , , , ,

8 comentarii

  1. :-)), după cum am spus va fi ceva și aici. Un #ParanghelieTweetMeet sau ceva… dar va fi cu siguranță. Acum fac pe omu` negru, stau în umbră și învăț iar apoi pun în practică.

  2. un lucru e cert, trebuie mobilizare si sa avem incredere in eftimie. el e capitanul si infiintatorul echipei(moral) :))

    ps: eu nici acum nu am reusit sa postez ceva de fotbaltweetmeet pe blog. dar tot o sa pun ceva :))

  3. Am citit articolul, frumos, se vede că ești comentator în domeniu. În cazul lui Eftimie nu prea am timp de încredere, îmi este mai frică să nu mă vândă :-)).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.