Am făcut câteva schimbări asupra blogului. Săptămâna trecută Bobby Voicu mi-a analizat blogul și mi-a dat câteva sfaturi în această privintă.

  Am stat strâmb și am judecat drept și având în vedere targetul meu cu acest blog, brandul, am hotărât să fac câteva schimbări după cum urmează:

  • Blogul a fost optimizat în ceea ce privește viteza de încărcare ajungând la niște timpi destul de scăzuți.
  • Ca urmarea a sfaturilor lui Bobby Voicu am adăugat butonul de Twitter fiind rețeaua socială în care care sunt cel mai activ. Pe celălalt blog la care lucrez momentan voi adăuga și butonul de Share pe Facebook iar în funcție de rezultate vor mai exista modificări.
  • Am scos toate elementele din footer și am făcut o rearanjare în sidebar.

    Am adăugat o căsuță de abonare prin mail și am șters pagina „Ține-mă la curent” care nu era deloc vizitată. Voi face și ceva modificări asupra Feed-ului RSS având în vedere ca este o unealtă puternică care până acum nu m-a preocupat.

    Am adăugat câte un widget care afișează ultimele articole respectiv ultimele comentarii cu imagini alăturate.

    Am șters din link-urile din blogroll având în vedere că unii dintre bloggerii pe care îi recomandam nu mai scriau deloc. În săptămânile imediat următoare vor mai exista modificări asupra acestuia.

  • Am luat o decizie tot ca și urmare a analizei de la RadioLynx și voi încerca să mă axez mai mult pe nișele pe care de altfel le am trecute și în logo, IT și Online însă nu voi renunța nici la articolele mele critice sau amuzante.

  Cel mai bun mod de a-mi îmbunătăți blogul este să îl modelez după dorința mea însă și a cititorului astfel vă rog să-mi spuneți printr-un comentariu ce lipsește și ce-i în plus, orice sfat e bine venit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *