Sighișoara: De ce spun că țiganii ne fac de rahat

  Sau de ce nu-mi plac țiganii. Știu foarte bine să fac diferența între un Rom și un aRomân, un țigan, o putoare de om. Pentru mine țiganul e tipul acela ce fură,țipă,pute,cerșește etc nu tipul de etnie romă de care credeți-mă că cunosc câțiva și sunt oameni exemplari de la care mulți români ar avea de învățat.

  Îi avem în toate orașele și în toată țara ba chiar lumea. Am chiar și o mică, colecție de poze cu astfel de exemplare, la momentul potrivit (când se mai adună) am să le pun pe blog. Până atunci vă invit să vizionați video-ul care m-a motivat să scriu acest articol, mă scârbește, mă face să-mi fie rușine cu propriul oraș, în propriul oraș. Video realizat de niște turiști:

  Iar ca bonus, e ăsta, un mucos și la propriu și la figurat care freacă pupăza toată ziua în general prin gara Sighișoarei mirosind urât, murdar fiind și băgându-se în seamă cu toată lumea. Ăsta ți-ar intra și sub piele dacă ar putea, de o nesimțire de neconceput (V-o spun din experiență personală. Unui prieten i s-a oferit chiar și oportunitatea de a îi trage una, el, rRomânul i-a oferit-o.). De menționat e că la sfârșitul zilei, seara când se nimerește să-l întâlnesc prin oraș are mai mulți bani ca mine în buzunar, de altfel… frumoasă meserie.

Etichete: , , , , , , , ,

3 comentarii

  1. Mă bucur că am cu cine să împart sentimentul. Nu îi urăsc pe toți, nu sunt egali pentru mine fiindcă au fost și cei ce s-au dovenit a fi oameni și vorba aceea „Să fi om e lucru mare” dar majoritatea dovedesc contrariul și pentru aceștia avem de plătit scump atât în țară cât și în afara ei.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.