Sighișoara @ FotbalTweetMeet Brașov

  Salutări vouă cititorilor. Sunt foarte entuziasmat, Sighișoara merge la #FotbalTweetMeet #Brasov, un eveniment organizat de @Bloghita.
  Numai laude, tipul a reușit să strângă o „gloată” de aproximativ de 30 (treizeci) de oameni atât din Brașov,București cât și Sighișoara (adictălea noi).

  Acum mă ve-ți întreba „Care voi” și cum mie nu îmi place să mi se răspundă cu „Eu” la întrebarea „Cine ?” vă voi da și numele persoanelor după cum urmează: @Anghelina Bogdan (Je), Beldiman Ciprian, Mogoșan Daniel și Murzea Marius.

  După cum am menționat mai sus vom juca contra sau cu Bucureșteni și Brașoveni, vom avea ocazia să bem o bere oferită de Timișoreana care este sponsorul acestui TweetMeet (felicitări celor de la Timișoreana, prin astfel de sponsorizări se obține promovarea).

  Evenimentul începe mâine în jurul orei 13:00 iar după acesta se presupune că vom consuma împreună (noi bloggerii și non-bloggerii, zic) o bere/un suc în funcție de preferințe. Cei ce vor fi prezenți la TweetMeet sunt afișați și pe blogul lui Bloghita.

  La meteo situația stă destul de bine, nu va ploua iar temperatura va fi una medie:

Meteo - FotballTweetMeet

  Noi vom pleca la ora 07:17 și vom ajunge la 09:59, durata călătoriei cu CFR-ul o calculați voi. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu toți cei ce vor veni și să discut cu ei. Atât pentru astăzi ne vedem mâine.

Etichete: , , , , , , , ,

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.