Iulian Sârb (printre altele, fost candidat la funcția de primar) mă dă în judecată pentru un articol scris în urmă cu un an despre firma sa, Boss Computers, pentru că-i „murdărea imaginea publică”. Am auzit că domnul primar Dorin Dăneșan (care e la al patrulea mandat) are probleme cu legea, deci articoul meu pică prost în cazul în care Sighișoara are nevoie de un nou primar și Iulian Sârb dorește să candideze.

Din surse sigure, mai marii din oraș plătesc impozit pentru hoteluri și pensiuni cât pentru o casă – casa demolată/modificată peste care s-au construit aceste hoteluri și pensiuni – însă sunt destul de sigur că această informație nu vine ca o noutate.

BACCa să încheiem pe același ton vesel: Îmi permit să fac un pronostic și să spun că anul acesta Liceul Teoretic Joseph Haltrich respectiv Grupul Școlar de Industrie Ușoară (MIU) vor avea o rată de promovabilitate la BAC mai mare decât celelalte două unități de învățământ din aceeași categorie – invers decât anul trecut.

În rest, cică s-a scumpit din nou intrarea la ștrand – e 12 lei acum, în Mureș e tot 5 sau 6.

One thought on “Sighișoara: politică, impozite, BAC

  1. Daniel says:

    Si atunci, de ce nu-i dai domnului (potential) candidat la primarie, Iulian Sârb de la Boss Computers din Sighisoara, una bucata lectioara despre efectul Barbra Streisand si despre cum isi da el singur foc la valiza…??!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *