Întrebarea e: De ce site-urile de filme și muzică online „nu merg” ? Am să încerc să dau un răspuns competent acestei întrebări.

 

[onehalf]

Site-ul originar e mai bun

  Site-urile care preiau coduri embed și afișează conținut nu sunt unele de viitor din simplul motiv că userul preferă să meargă la sursă să asculte o piesă muzicală sau să vizioneze un film decât să o facă în cadrul site-ului tău care (1) preia codul și (2) de cele mai multe ori dispune de un hosting și de o viteză de încărcare mult mai slabă decât a site-ului „mamă”.

Sinteză:  Nimeni nu va viziona filme și nu va asculta melodii pe site-ul tău când are la îndemână vPlay și Trilulilu iar un astfel de site/blog nu are viitor.[/onehalf] [onehalf_last]

Userul român preferă downloadul

  Deși dispunem de una dintre cele mai mari viteze de internet din lume (ne situăm pe locul trei dacă nu mă înșel), userul român nu e obijnuit să vizioneze filme online, preferând downloadul, la fel cum nu este obijnuit să își sincronizeze datele într-un cloud. Câți români își copiază frecvent datele într-un *cloud ?

  În plus calitatea unui film online nu se ridică, încă, la cea a unui film Blue-ray sau DVD pe care îl downloadezi de pe torrent. Nu-i așa ?

  În România pentru majoritatea internetul se traduce prin messenger, filme și mai nou Facebook. În locul acestor persoane trebuie să te pui atunci când creezi un site care vrei să prindă.[/onehalf_last]

filme & muzica  Majoritatea veți spune „asta știm deja”, bun, atunci de ce continuă să apară astfel de site-uri și de ce propietarii acestora pretind sume gigantice la vânzare ?

  Atunci când caut numele unui film în motorul de căutare mi-aș dori să dau de site-uri pe care chiar găsesc materialul căutat, de ce trebuie să dau 10 click-uri în plus pentru a ajunge la site-ul sursă ?

  Mă întreb, oare câte click-uri pierdem pe zi din cauza site-urilor care copiază (cu sau fără link spre sursă) conținut ?

Sursa imaginii.

4 thoughts on “Site-urile de filme & muzică online „nu merg” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *