De lei, 30 de lei.

Îmi amintesc de când eram puștan că mingile mele de fotbal și de baschet țineau cel mai mult, fiindcă nu m-a pasionat niciodată să fug după minge ca un bezmetic. Îmi plăcea și mie să bat mingea, să joc pase, dar nu să joc fotbal sau alte sporturi cu mingea. Din păcate colegii de joacă nu-mi împărtășeau mereu părerea și atunci când nu jucam hoții și gardiștii, ascunselea sau alte jocuri în cadrul cărora fugeam ca nebunii și ne ascundeam de dimineața până seara, se jucau fotbal cu porți făcute din două pietre și cu reguli stricte privind înălțimea la care ai voie au ba să șutezi.

fotbal

Revenind la premisă, am identificat o tendință în creștere a pariurilor sportive. Și chiar dacă nu mă pricep la sporturi – îmi place să joc baschet, dar nu aș ști pe ce să pariez dacă aș fi pus în situația aceasta – pare o afacere interesantă. Repet, nu știu cum funcționează sistemul și care sunt câștigurile, însă am cunoștințe care bagă 5 – 10 lei și scot și de 6 – 7 ori mai mult.

Am reușit să trag cu ochiul, iar mai apoi să arunc o căutare sau două și în Google și am văzut că foarte mulți pasionați de sporturi și de pariuri sportive se folosesc de biletul zilei, site care îți oferă ponturi cu privire la meciurile ce se vor juca – ponturi care îți pot aduce mai mulți bani.

Nu sunt tocmai un jucător înrăit de jocuri de noroc, am jucat de 6 – 7 ori la LOTO câte un bilet de 5 lei și am câștigat de două ori premiul cel mic (30 de lei), dar am renunțat pe parcurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *