Start!

După o pauză binemeritată, am revenit cu forțe proaspete și o nouă jucărie (Nikon D3200), de care aveam nevoie atât pe plan personal cât și pentru proiectele școlare și extrașcolare.

Mai sunt patru zile până la deschiderea oficială a anului școlar universitar (de la care voi lipsi pentru a participa la a patra ediția a Social Media Summit Cluj).

În încercarea de a ieși din vacanță în forță, am hotărât să mă înscriu la competiția de blogging creativ SuperBlog 2013. Am încercat și anul trecut, însă am abandonat după prima probă.

Să fie într-un ceas bun!

Etichete: , ,

7 comentarii

  1. Și eu am tot un D3200 luat în iarnă. Aparatul e minunat. Ce obiectiv ai la el? Eu îl am pe cel standard de 18- 55, dar nu-i pune în valoare toți cei 24 de MPx. I-ar trebui un obiectiv mult mai performant, dar unul performant poate costa mai mult decât aparatul. În orice caz, mie îmi e perfect așa cum e. Face poze minunate.
    Să-l stăpânești sănătos.

    1. Mulțumesc, Ionuț, l-am luat și eu tot cu obiectivul kit (18-55) și, după cum spuneam mai sus, probabil mă voi orienta către un alt obiectiv în timp – însă nu e cazul acum, va trebui mai întâi să învăț să-l folosesc corect.

      Fotografiile sunt superbe, ce-i drept.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.