The Undisputed Trilogy

  Când spun „The Undisputed Trilogy” mă refer chiar la cele trei filme care poartă același prefix, „Undisputed”. O serie de filme foarte reușită pe care o recomand acum după vizionarea ultimului din trilogie „Undisputed III: Redemption”.

  Filmele ce fac parte din acest pachet sunt Undisputed (2002) cu nota 5,8 din 6.534 de voturi,Undisputed II: Last Man Standing (2006) cu nota 6,7 din 3.793 de voturi și Undisputed III: Redemption (2010) cu nota 7,4 din 1.623 de voturi.

Undisputed 2002  Undisputed II 2006  Undisputed III 2010
[Click pe poster pentru mai multe informații, via Cinemagia.ro]

  Filmele au fost lansate la distanță de patru ani unul de celălalt, dovadă a muncii depuse pentru filmările acestora. Atât efectele cât și actorii primesc notă maximă, fiind o trilogie din genul „Acțiune/Crimă” aceasta se află undeva în topul seriilor de filme lansate de-a lungul anilor care fac parte din aceste categorii.

  Din comentariile celor ce au vizionat această trilogie reiese că ultimul produs, respectiv „Undisputed III: Redemption” este cel mai reușit din întreaga serie și o spun cu mâna pe inimă că a fost un film bun, merită o notă de peste 9. Felicitări producătorilor pentru reușită și vizionare plăcută tuturor 🙂 !

Sursa posterelor (1,2,3).

Etichete: , , , , , , , , , , ,

6 comentarii

  1. Undisputed 4 din cate s-au zis si aflat se lucreaza la el si ar trebui pus in vizioanare anul acesta(2011) dar nu e sigur….probabil o sa apara peste cativa ani cel putin,daca nu cu parere de rau,nu o sa apara deloc…Undisputed 3:Redemption a fost cel mai exceptional film pe care l-am vazut vreodata(am vazut mii de filme,si asta parerea mea e cel mai bun)Alte filme care sa va placa cat de cat:Underworld Trilogy.(dar acolo incepeti cu partea a treia urmata de partea intai si apoi a doua,si acest film e foarte bun.)-Si serialul Game of Thrones(Urzeala Tronurilor)-nu este gata tot serialul dar este uimitor(doar primele 14 episoade,restul vor aparea anul viitor(2012)
    Sper ca v-am fost de ajutor…star_child1313-messenger id-pt sugestii sau alte lucruri:)

  2. Salut ! În legătură cu acest film: nu sunt foarte sigură, însă am înţeles că ar fi continuat seria Undisputed, dacă filmul Undisputed III: Redemption (2010) ar fi avut mai multe vânzări, dar cum acest film a fost downloadat la liber, îţi poţi da seama că nu are cum să mai continue din motive financiare. Eu sper totuşi să avem o surpriză plăcută şi să se facă în continuare. Dacă s-ar face TV SERIES ar fi şi mai fain, dar. vise, vise! Eu am urmărit de curând filmul, cu toate că nu e genul meu, însă m-a captat atât de tare acţiunea şi povestea filmului, şi să nu mai zic de actor şi personajul interpretat. super! Cu bine şi sper să ne reîntâlnim aici să discutăm pe baza Undisputed IV.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.