‘ți recomand !

 •  Din domeniul IT consider ca fiind cea mai bună sursă de informații site-ul go4it!. Cea mai bună sursă deoarece echipa livrează știrile atunci când sunt calde nu cu întârziere iar cel mai important aspect îl constituie construcția site-ului pe baza unor categorii bine definite. Adictălea dacă vrei să citești ultimele știri despre telefoane urmezi categoria „Telefoane mobile”, dacă vrei să citești știri de ultimă oră din domeniul gaming-ului îți arunci cursorul pe cateogira „Jocuri” și așa mai departe.

    A fost o perioada în care am renunțat să citesc acest site fiindcă este mult prea plin de reclame care-ți sar în cap și te împiedică să citești însă această problemă a fost rezolvată cu ajutorul extensiei AdBlock din Google Chrome. În acea perioadă am încercat să citesc alte site-uri din domeniu precum Noutați IT un site bun dar nu destul. Se vede lipsa unei echipe și a experienței pe care trebuie sa recunoaștem cei de la go4it o au.

 •  Când spun muzică primul site pe care îl asociez acestui cuvânt este Trilulilu insă în adâncul meu conștința mă presează să mărturisesc că mai accesez din când în când și MP3Alese.
 •  Iar în ceea ce privește divertismentul trebuie să fac și aici două mari și late (recomandări, zic):

  – Urcând rapid în online-ul românesc cu video-uri comice care au atins vizionări de ordinul zecilor de mii cei de la Ilariant merită tot respectul și recomandarea mea. Verific site-ul de câteva ori pe săptămână iar atunci când un nou clip apare pe site în extaz fiind selectez cea mai mare calitate a clipului, aștept să se încarce și-mi iau ceva de ros respectiv de băut (fie și un colț de pită și-un pahar de apă dacă altceva nu e) alături de care le vizionez creațiile.

  – De menționat ar mai fi Viața în 3 un „serial” dacă îl pot numi așa al cărui protagoniști sunt trei tineri simpatici. Serial a cărui bază financiară este asigurată de ROMTELECOM și tot o dată un proiect în care s-a aruncat grav cu pietre la început (recunosc, chiar și eu am avut îndoieli) însă care a reușit să se reabiliteze încet încet și să ajungă chiar și la scene palpitante.

    Sunt de părere că presa respectiv televiziunea vor mai rezista câțiva ani buni fiind susținute de un popor trecut de vârsta a doua însă proiecte ca cele două mai sus menționate sunt dovezi vii ale migrării divertismentului în mediul online. Și nimic nu mă bucură mai mult de cât să mărturisesc că prefer să vizionez un astfel de clip care îmi aduce cel puțin zâmbetul pe buze în locul unui show de la ProTv cu Nenea Vârciu – Zgârciu :-).

Etichete: , , , ,

3 comentarii

 1. De celalalte site-uri nu ma leg pentru ca nu ma intereseaza, dar in privinta go4it tin sa te contrazic. Daca vrei sa afli stirile cat sunt ‘calde’, atunci le citesti direct de pe siteurile straine gen Techcrunch sau Engadget. Cei de la go4it doar copiaza stiri de pe site-uri externe in mare parte din timp, si asta cu intarzieri destul de mari..

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.