Pe bune, este un subiect puțin tratat însă sunt unul dintre oamenii care apreciază o ținută frumoasă și chiar dacă nu sunt un mare dichisit obijnuiesc să mă îmbrac frumos, asortat, îmi place să ies din obijnuit și prin asta să port diferite ținute din toate categoriile.
Automat aceste ținute includ ori un ceas ori o brățară ori… pur și simplu nimic. Credeți-mă bâzdâcii cu brățară de argint și haine largi gen Hip – Hop nu arată deloc bine !

Nu sunt nici un mare fan al acestor accesorii, nu port ceasuri gen Rolex care se găsesc doar la prețuri de peste 1000 RON, modele pe placul meu.
Principalele ceasuri adăugate în diferite ținute pe care le adaptez sunt cele din poză, nimic special însă dă un plus look-ului.

Port orice, orice îmi place și sunt fericit fiindcă din acest punct de vedere nu am nici o reținere. Îmi place să experiementez, să probez și să mă îmbrac în orice e comod și îmi place, de la ținute de gală la ținute sport. Port lant, brățări, inele, ceasuri și a fost o perioadă când mă prosteam și cu cercelul, era vremea aceea 😀 însă acum simt că nu mai face parte din personalitatea mea.

În timpurile noastre mulți văd acest accesoriu, ceasul masculin ca fiind unul pentru vârsta a doua majoritatea purtătorilor fiind oameni cu vârste trecute de 35 de ani. Însă nu sunt absolut deloc de acord cu asta, ceasul este și va rămâne pe lângă o unealtă pentru măsurarea timpului și un bun accesoriu care aduce o strălucire într-o ținută care poate părea banala în lipsa acestuia.

Tu mai porți ceasuri sau toată lumea se dă pe brățări de trei centrimetrii grosime în stilul „lanț de crocodil” ?

14 thoughts on “Tu mai porți ceasuri ?

 1. Bogdan says:

  Tissot hmm, un prieten de-al meu are o vorbă „NAVETĂ !”. Pe mine mă bate gândul la unul din acela cu leduri și brățară de culoare neagră sau gunmetal din state nu de la noi căci e până în 100$. Să vedem ce-o fi :-).

 2. Bogdan Epureanu says:

  Cred ca depinde de stilul vestimentar; la un costum, ceva cred ca merge foarte bine, la un stil mai casual – blugi, tricou pople de exemplu mi se pare un pic fortat.

  … just my 2 cents …

 3. HkEcstasy says:

  salutare.nu obisnuiesc sa asortez imbracamintea cu ceasurile sau cel putin sa port ceasuri cat casa si sa mai scrie pe el D&G cat un boeing 747.urasc…in general port ceasuri Orient trimise de tatal meu din Arabia Saudita, ceasuri care zic eu purtandu-le te simti altfel decat ai purta un ceas cu care sa asortezi vestimentatia tinand cont faptul ca dupa parerea mea e un Brand de traditie.in general aceste ceasuri se fac pe lagare din rubine .mai multe detalii le gasiti pe gugle. va multumesc

 4. catalin66ro says:

  As putea spune ca sunt un „maniac” al ceasurilor. Momentan am un Timex care merge cam la orice tinuta, insa intentionez sa-mi iau unul pentru „tol festiv”. Am vazut pe blogul lui Razvan Dinu cateva modele foarte faine si la preturi rezon. (scuze Bogdan ca-i fac „reclama” lui Razvan 🙂 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *