Ultimele filme vizionate (2009)

  Va voi prezenta o lista a ultimelor filme vizionate, nu in ordine cronologica ci dupa cum le-am gasit.Filme bune care au lasat o impresie placuta in urma sau filme cu care mi-am pierdut timpul.
Nu voi explica despre ce este vorba in filme, va las pe voi sa descoperiti dar imi voi spune parerea personala despre acestea.

Spectacular (Nota IMDb 5.1/10) – Un film destul de bun care se vrea a fi Comedie – Musical desi se axeaza mai mult pe partea de musical.Un film bunicel desi nu prea e o comedie.

The Invention of Lying (Nota IMDb 6.6/10) – Desi se situeaza in fata filmului de mai sus, dupa parerea mea aprecierile nu sunt facute corect filmul fiind unul bine realizat dar cu o poveste de nimic.Ma declar dezamagit de acest film care este o totala prostie, sec.

Weather Girl (Nota IMDb 6.1/10) – Un film bun al carui personaj principal este Tricia O’Kelley, desi se afla in categoria comediilor eu cred ca tinde si spre putina romanta.

King Guillaume (Nota IMDb 4.8) – O comedie destul de seaca, nu am ras mai deloc si a fost mai mult un film classic al carei povesti o stim cu totii „finalul fericit”, deci fara intoarceri de situatii sau faze amuzante.Inca odata francezii ne demonstreaza ca nu sunt buni regizori.In afara de Taxi si Banlieue 13 nu prea am vazut filme bune facute de acestia.

Zombieland (Nota IMDb 8.0/10) – Un film reusit, desi nu sunt un adept al filmelor horror sau SF cu zombi/fantome si alte creaturi supranaturale acest film a reusit sa ma faca si sa rad si are si acele secvente de suspans.

Pandorum (Nota IMDb 7.0/10) – Un film care desi te poate tine cateodata in suspans se termina destul de nasol iar in multe parti din film povestea isi pierde firul iar actiunea nu este prea interesanta.

Extract (Nota IMDb 6.6/10) – O intoarcere de situatie frumoasa, faze comice si un actor destul de interesant, per total un film bun care merita vizionat.

House Broken (Nota IMDb 4.5/10) – O comedie pe care am vizionato recent si am ramas placut impresionat, il avem prezent in film si pe Dani DeVito un actor celebru pentru reprezentatiile lui in diverse comedii.Merita vizionat !

Banlieue 13 – Ultimatum (Nota IMDb 6.5/10) – Un film foarte bun, atat prima parte creata in 2004 cat si aceasta creata in 2009.Placut impresionat si prima si a doua data, vizionati-l cu incredere !

American Pie The Book of Love (Nota IMDb 4.7/10) – O comedie destul de buna desi tind sa acord o nota mai mare filmelor anterioare din seria „American Pie”.Dar merita vizionat !

Etichete: , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.