Nu scriu acest articol neapărat pentru premiul pus la bătaie ci mai degrabă în semn de recunoaștere pentru susținerea lui Dragoș în cursa „RoBlogFest”. A scris și a trâmbițat sus și tare despre site-ul meu CitateMotivaționale.com (care apropo, are un nou logo).

Și nu știți voi cât se dă omul acesta de ceasul morții să-i iasă un lucru bine și e de apreciat și frecvența cu care scrie, având în vedere că eu nu mai reușesc să scriu în ultimul timp, nu pot decât să aplaud de pe margine.

Ei bine, iată despre ce concurs este vorba:

Premiul consta intr-o pereche de casti create special pentru gaming Gamecom 780 prevazute cu tehnologie Dolby Headphone si Pro Logic IIx.

Participantii pot figura de mai multe ori pe lista de extragere, in functie de numarul de puncte acumulate, numarul punctelor acumulate fiind echivalentul numarului de listari al numelui participantului pe lista finala din care se va extrage castigatorul. Cu alte cuvinte, daca ai 100 de puncte, vei aparea de 100 de ori in “urna”.

Punctajul se calculeaza in functie de toate actiunile voastre de promovare a blogului haotik.ro, dupa cum urmeaza:

1. Primesc automat 5 puncte cei care se aboneaza prin e-mail la articolele care apar pe haotik.ro. Intra in concurs atat cei deja abonati, cat si cei care se vor abona pe perioada concursului. Pentru a te abona, este necesar sa completezi in coltul din dreapta sus adresa ta de e-mail si sa apesi butonul abonare. (Dupa abonare, va fi nevoie sa confirmi adresa de e-mail.)

2. Posteaza pe wall-ul contului nostru de facebook (adica aici) un mesaj in care sa spui de ce iti place haotik.ro. Aceasta actiune iti va aduce 5 puncte, iar fiecare like obtinut de mesajul tau iti mai aduce cate un punct. Mai multe like-uri, mai multe puncte obtinute.

3. Daca ai blog, scrie pe blogul tau un articol in care sa promovezi acest concus si primesti automat 15 puncte. Asigura-te ca stim de aceasta postare, dand un e-mail la office AT nanotel.ro cu adresa articolului.

4. Mesajele date pe twitter, care contin hashtagul #Gamecom780 iti aduc de asemenea cate un punct pentru fiecare mesaj. Asigura-te ca apari in search-ul de pe hashtag, pentru ca altfel nu vom putea masura cu twitter effect numarul de mesaje date de catre tine. De asemenea, si fiecare RT primit iti va aduce cate un punct, deci cu cat mesajele sunt mai interesante, cu atat vei obtine mai multe puncte.

5. Fiecare comentariu la acest articol va aduce de asemenea un punct.

Concursul lui Haotik se închieie mâine (Sâmbătă) la ora 23:59 iar premiul este unul frumos (am văzut ceva unboxing-uri la modelul acesta de căști și vă spun că arată și se comportă bine). Ia hai să vedem și review-ul:

Sursa imaginii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *