Pornind de la un tweet văzut ieri care făcea referire la site-ul „Say it With Bacon„, site de pe care poți face cadou o cutie frumoasă de… bacon, am și eu o întrebare. Dar înainte de asta, vizionați video-ul de mai sus, un exemplu bun de reclamă – foarte bine realizată, menită să genereze poftă.

Merge de dimineață ca mic dejun lângă un ou, roșii și ceva bruschete sau pâine prăjită, dar merge la fel de bine și lângă cartofi prăjiți ca masă principală. Așadar:

Unde găsesc bacon bun?

De preferat în Cluj. Găsisem într-un timp în Auchan, avea câteva fâșii de bacon și un ou pe ambalaj, nu se mai găsește. Am încercat Bacon Plaka produs de ifantis, tot din Auchan, dar nu devine crocant – seamănă mai mult a gușă sau ceafă de porc – nu bun!

Am încercat și bacon-ul marca Auchan, produs în carmangeria proprie, dar să mă scuzați… e o mizerie.

Acum iau ceva tot din Auchan, cu ambalaj albastru pe la vreo 6 – 7 lei, sunt vreo 14 fâșii subțiri de poți citi ziarul prin ele, dar iese crocant. Doar că sunt din piept de porc nu din burtă.

PS: Uitați-vă în partea de jos a site-ului ‘Say it With Bacon’ unde se învârte bucata aceea de bacon, așa trebuie să arate!

Sursa imaginii.

One thought on “Unde găsesc bacon bun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *