Unde vedem filme online de calitate în 2012 ?

  Așa cum harddisk-urile noastre tind să devină cloud-uri, în spre acea direcție se îndreaptă și domeniul audio – vizual. Adică sunt atâtea site-uri unde avem posibilitatea să uploadam piese din propriul calculator și să ne creăm playlist-uri pe care le putem asculta de oriunde prin intermediul unei conexiuni la internet.

  Dar filmele online, în ce direcție se îndreaptă ? Căci eu nu am de gând să mă uit la filme pe site-urile românești până când nu vor oferi o calitate cel puțin medie a materialului vizionat, nu se vor încarca rezonabil și nu vor mai sacada. Și dacă eu am o viteză de download destul de mare (~ 100 Mb/s) sunt mulți utilizatori în România cu viteze de sub 10 Mb/s iar site-urile românești clachează în acest caz (se încarcă greu, sacadează ș.a.m.d.).

  Am mai scris un articol pe această temă în trecut și mă așteptam la argumente serioase însă tot ce am primit a fost un…

Nu ai dreptate deloc. De unde stii tu ce prefera userul roman ? Esti astrolog cumva ?

Și acesta, evident, de la un deținător al unui astfel de site.

  Am avut abonament la serviciul Dolce însă filmele din oferta sunt puține, se încarcă destul de greu, uneori sacadează iar calitatea video-ului lasă de dorit. Am mai testat și alte servicii de acest gen însă nu îmi amintesc ce și cum.

Horror movie

  Acum vă întreb pe voi, au vreun viitor filmele online în 2012 ? Ați testat, cum vi se par și ce servicii de acest gen recomandați ?

Sursa imaginii.

Etichete: , ,

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.