Untold: Cardul Festipay

Ideea de a plăti cu cardul NFC de la Festipay e briliantă. O ladă de bere celui care a venit cu ideea implementării în cadrul Untold festival!

card NFC untold

E drept, sunt cozi mari la ghișeele de unde se ridică și se alimentează cardurile, însă timpul de așteptare este scurt, deoarece procesul de eliberare a unui card respectiv de alimentare cu credit este extrem de rapid.

Ai banii pe card și poți adăuga sau retrage banii de pe card; cardul poate fi alimentat și de pe un card bancar obișnuit; totul e „în sistem”, nimeni nu mai poate băga bani în buzunar, iar angajații nu mai au motiv să lungească trei băuturi pentru ca de pe cea de-a patra să bage banii în buzunar; poți să verifici de pe smartphone (prin intermediul aplicației) credit-ul și tranzacțiile, iar dacă pierzi cardul procedura de blocare a acestuia respectiv de transferare a creditului este și ea foarte simplă – cu bonul primit odată cu cardul, în locațiile de eliberare/alimentare a cardurilor.

aplicatie fastpay untold

Etichete: ,

4 comentarii

  1. Experienta cardurilor la evenimente mai mari la Cluj a fost testata cu succes de organizatorii Electric Castle la cele doua evenimente mari din 2015, Electric City (in luna martie) si festivalul Electric Castle. Asa ca berea o primesc cei de la Boiler Club, probabil.

    1. N-am participat – e drept, le dăm și lor o bere.

      Ideea nu e cine a inventat roata și cu atât mai puțin faptul că nu a fost inventată la noi, ci faptul că astfel de tehnologii ne pot face viața mai ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.