Ideea de a plăti cu cardul NFC de la Festipay e briliantă. O ladă de bere celui care a venit cu ideea implementării în cadrul Untold festival!

card NFC untold

E drept, sunt cozi mari la ghișeele de unde se ridică și se alimentează cardurile, însă timpul de așteptare este scurt, deoarece procesul de eliberare a unui card respectiv de alimentare cu credit este extrem de rapid.

Ai banii pe card și poți adăuga sau retrage banii de pe card; cardul poate fi alimentat și de pe un card bancar obișnuit; totul e „în sistem”, nimeni nu mai poate băga bani în buzunar, iar angajații nu mai au motiv să lungească trei băuturi pentru ca de pe cea de-a patra să bage banii în buzunar; poți să verifici de pe smartphone (prin intermediul aplicației) credit-ul și tranzacțiile, iar dacă pierzi cardul procedura de blocare a acestuia respectiv de transferare a creditului este și ea foarte simplă – cu bonul primit odată cu cardul, în locațiile de eliberare/alimentare a cardurilor.

aplicatie fastpay untold

4 thoughts on “Untold: Cardul Festipay

 1. Val says:

  Experienta cardurilor la evenimente mai mari la Cluj a fost testata cu succes de organizatorii Electric Castle la cele doua evenimente mari din 2015, Electric City (in luna martie) si festivalul Electric Castle. Asa ca berea o primesc cei de la Boiler Club, probabil.

  • Bogdan Anghelina says:

   N-am participat – e drept, le dăm și lor o bere.

   Ideea nu e cine a inventat roata și cu atât mai puțin faptul că nu a fost inventată la noi, ci faptul că astfel de tehnologii ne pot face viața mai ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *