După modelul Orange care oferă cartele prepay gratis prin intermediul serviciului „Free SIM” cei de la Vodafone (rețeaua care m-a pierdut în urmă cu doi ani) fură preiau ideea și o duc la următorul nivel, cartele prepay trimise în plicuri prin poștă:

 

  Nici eu și nici unul din membrii familiei mele nu sunt abonați ai acestei rețele deci nu pot nega că inițiativa de recâștigare a clienților este una bună însă tot nu este destul. Când va apărea abonamentul echilibrat (200 – 300 minute în rețea, 50 – 100 mesaje în rețea, 50 – 100 minute internaționale, 10 – 20 mesaje internaționale și 250 – 500 MB) atunci am să migrez în acea rețea.

  Vodafone oferă la activarea cartelei prepay „500 de minute în prima lună în rețea” pe când Orange oferă doar „10 minute și 10 mesaje scrise” la activare.
  Cu toate acestea nu am să mă mut din rețeaua Orange în Vodafone deoarece nu au în stoc terminalele pe care mi le doresc iar în ciuda faptului că oferta prepay descrisă mai sus este una bună, abonamentele oferite de aceștia sunt groaznic de scumpe având în vedere ce se oferă. La abonamente nici Orange nu stă prea bine și sunt tare curios de ce fac atâtea oferte bune la cartela pre-plătită iar abonamentele sunt de toată jena…

2 thoughts on “Vodafone trimite cartele prepay prin posta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *