Ca tot a venit vremea înghețatei

Că tot au dat caldurile, zic să trecem în revistă câteva rânduri despre înghețată. Din prisma promovării și a gustului, desigur.

Cei de la Magnum au avut anul trecut niște campanii puternice de promovare. Anul acesta au ieșit pe piață cu două sortimente noi, Magnum Pink și Magnum Black, pe care le promovează intens. Am gustat din cea cu șampanie și nu m-a impresionat mai deloc. De la ei, din punctul meu de vedere, sortimentul cu caramel rămâne cel mai cel.

magnum pink & black

Din categoria premium fac parte și batoanele de înghețată Mars, Snickers, Twix și Bounty pe care le-am descoperit abia vara trecută în magazine și care nu am văzut să aibă vreun fel de reclamă pentru această gamă de produse. Sunt extrem de gustoase și reușesc să imite batoanele clasice înlocuind unul dintre elemente cu înghețată.

Vorbind despre înghețată bună, dar fără prea multă publicitate, Joe are niște produse ieftine, dar extrem de bune pe care le consum destul de des – înghețata la cornet de la ei e extrem de bună și costă undeva la 1.5 lei.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.