YouTube – Video-uri mai mici de 10 minute

  Și uite așa am aflat că video-urile urcate pe YouTube trebuie să fie de o lungime de aproximativ 10 minute. Aseară am uploadat acolo video-ul creat pentru articolul „Cațiva pași simpli pentru instalarea wordpress-ului” iar după ce am așteptat aproximativ douăzeci de minute plus încă zece pentru a fi procesat am avut surpriza să primesc mesajul „This video has been removed because it is too long. Regular YouTube videos must be 10 minutes or less.și ȘOC am așteptat degeaba. Nu știam acest lucru dar cum spune o vorbă „Din greșeli se învață”.

  Iar Vimeo folosește teroarea procesării pentru a influența userul să achiziționeze un cont plătit (durează câteva ore bune până la finalizarea procesării). Astfel alternativa a fost FileBox, la care a durat tot aproximativ douăzeci de minute uploadarea iar procesarea s-a făcut în zece – cincisprezece minute dar care au un player care nu redă atât de clar video-ul precum o fac celelalte două servicii.

Etichete: , , , , ,

6 comentarii

  1. La asta mă gândeam și eu, dar nu am vrut să dau informații eronate. Chiar discutam cu un prieten care susținea tare și dur că a văzut filme de mai mult de 15 minute. Oricum articolul este creat din punctul meu de vedere, YouTube-ul din ochii mei, un muritor de rând precum spui și tu :-).

  2. Primul clip de peste 15 minute stiu ca era un tutorial Photoshop, probabil ca tipii aia aveau o intelegere separata cu Youtube pentru ca informatia oferita de ei era mult mai valoroasa (si mai cautata) decat un filmulet cu mine pe derdelus. Si ar fi fost aiurea sa imparta tutorialul in doua.

    1. Da, e drept ceea ce spui. Sunt convins de asemenea că, casele de discuri beneficiază de astfel de „condiții speciale”. Acum asta este, e un serviciu free deci nu pot comenta în această privință, pot impune ce reguli doresc ei.

  3. Salut,
    In legatura cu participarea ta la Blogu’ de Râs, daca mai doresti, tot ce trebuie sa faci este un cont pe wordpress.com si apoi sa-mi dai adresa de email pe care ti-ai facut contul ca sa-ti trimit invitatia pentru autor al blogului. In legatura cu linkul dorit de tine, nu am inteles cum doresti sa fie, dar daca se poate implementa sigur vom rezolva problema. astept un raspuns aici sau pe mailul meu.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.