Eu obișnuiesc să fac update paginii despre unde am o listă cu evenimentele din anul curent astfel că voi cita de acolo:

 • În Martie 2011 scris un articol pentru o revistă din judetul Mureș (print).
 • Tot în Martie 2011 am câștigat o geantă de umăr și cazare pe două zile la Roblogfest și tot atunci m-am înscris și am participat pentru prima oară la acest concurs.
 • În prima parte a lunii Iunie 2011 am câștigat un monitor la un concurs la care m-am înscris cu un articol pe care îl scrisesem cu aproape un an în urmă, căruia i-am făcut un update pentru a se încadra în regulile concursului.
 • La sfârșitul lui Iunie 2011 am luat parte la organizarea primului eveniment, #MureșFotbalMeet care a reușit să adune peste 30 de persoane din toată țara. Tot odată și primul eveniment de acest gen din județul Mureș.
 • În mijlocul lunii Iulie 2011 am pornit campania #7ZileMare în cadrul căreia mi-am propus să strâng destui bani cu ajutorul internetului pentru o excursie de 7 zile la mare, pe care am reușit să o duc la bun sfârșit și în cadrul căreia am postat zilnic de la fața locului.
 • Tot în mijlocul lunii Iulie 2011 am plecat în Transalpina unde am scris de la fața locului și mai apoi un articol detaliat. A fost prima dată când am vizitat acele locuri și s-a dovedit a fi cea mai mare (cu numărul cel mai mare de participanți) expediție la care am participat.
 • La finele lunii Iulie 2011 am pornit prima campanie plătită pe BogdanAnghelina.ro care a și contribuit la suma de care aveam nevoie pentru a atinge target-ul campaniei #7ZileMare, mai sus menționată.
 • În a doua jumătate a lunii August 2011 am oferit o acreditare la festivalul Peninsula unui cititor care a scris pe blogul meu din cadrul evenimentului.
 • În a doua jumătate a lunii Septembrie 2011 am preluat site-ul www.CitateMotivationale.com.
 • La sfârșitul lunii Septembrie 2011 am câștigat o imprimantă Hp Officejet Pro 8500A Plus cu valoare aproximativă de 350€ la concursul organizat de HP în cadrul Webstock 2011.
 • În prima parte a lunii octombrie am fost invitat într-un tur de documentare la Roșia Montană de unde am făcut live blogging ca mai apoi să scriu un articol documentat despre situația de acolo. A fost prima expediție de genul acesta la care am participat.
 • Întreaga arhivă o găsiți aici.

  În mare acestea sunt realizările mele din 2011 în ceea ce privește mediul online, mai multe puteți afla urmând link-ul spre arhivă.

  Și ca să dau un sens titlului (ca să nu credeți că o dau iar pe vinuri) spun că a fost un an bun fiindcă am reușit să ridic și mai mult blogul, am cunoscut foarte multe persoane noi, am călătorit și am învățat o groază de lucruri.
  În ceea ce privește bloggingul cel mai mult mă bucură faptul că am luat parte la organizarea meet-ului pentru bloggeri care a avut loc în vară în Târgu Mureș, iar pe plan material cred că cea mai importantă realizare a fost faptul că am reușit să strâng o sumă de bani destul de mare cu ajutorul internetului, într-un timp scurt, cu scopul de a merge la mare cu colegii mei.

  A fost unul dintre cei mai frumoși ani din viața mea, am vizitat Elveția și am făcut cam tot ce am vrut. A fost frumos și nu regret nimic fiindcă știu că am trăit fiecare clipă din cele trecute.

2011 an bun

  Sper că anul 2012 va fi un an la fel de bun. Un an nou fericit tuturor !

Sursa imaginii.

5 thoughts on “2011, un an bun

 1. Dli says:

  Desi multi vor sustine ca nu e asa pentru toti 2011 a fost un an mult mai bun. Am demonstrat ca si pe timp de criza se poate trai la fel de bine si ca se pot implini vise, respectiv sa ne atingem obiectivele si scopurile. Spun din nou la revedere 2011 si bun venit 2012 si iti doresc tie si tuturor un an mai bun si mai sanatos. La multi ani tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *