Moden.info a facut curand un top al celor mai uimitoare 11 voci, in care personaje din diferite colturi ale lumii au cantat si au cantat EXTRAORDINAR !
Nu mi-au placut toti concurentii deoarece nu toate stilurile muzicale sunt pe gustul meu, eu sunt orientat mai mult spre electro & house, si imi cer scuze pentru cei pe care nu ii voi aminti dar voi insira in continuare 6 dintre cele 11 talente.Toti acesti cantareti au participat la cunoscutul si dificilul “BRITAIN`S GOT TALENT”, un concurs cu un juriu foarte dur (mai ales Simon).

1. Kris Allen care are 24 de ani si conform Moden.info este castigatorul American Idol, un tip care m-a impresionat foarte tare cu o piesa superba:

2. Bianca Ryan, fata asta m-a uimit cel mai tare, am ramas fixat pana la terminarea piesei, fata aceasta canta magnific:

3. Shaun Smith, la doar 17 a reusit sa ma tina in suspans tot timpul melodiei, basul de la chitara si vocea sa patrunzatoare fac o echipa excelenta rezultand o piesa exceptionala:

4. Madonna Decena care la intrebarea juriului “De ce ai venit la concurs ?” a raspuns “Vreau sa cant pentru copii mei” si a inceput sa planga, lucru pe care nu la facut doar ea ci si publicul dupa ce a cantat, nu am nimic de spus doar asculta:

5. Shaheen Jafargholi este din Iran si la doar 12 ani i-a facut fata lui Simon care la supus unei grele incercari, acelasi Simon care radea cand a vazuto pe Susan Boyle pe scena care a lasat uimit tot juriul la varsta de 47 de ani.

6. Hip Hop A Capella care a socat atat juriul cat si publicul prin voce si prezenta scenica.

  Multumiri si felicitari celor de la Monden.info pentru postul reusit care mi-a facut cunoscuti acesti artisti.Sunt inca uimit de vocile acestora, adevarate talente.

3 thoughts on “Adevarate talente

  1. Pyuric says:

    Multumiiiiiiiim!

    Meritul este al lui Adi Vrauko, el a venit cu ideea, el l-a facut. Noi aveam alt top pregatit pt saptamana asta, al celor mai bune voci masculine din Romania, dar am decis sa amanam publicarea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *