Despre Coca Cola, din nou

În urmă cu aproximativ un an vă spuneam ca mă las de Cola (sună de parcă mi-o băgam în vene). Ei bine v-am mințit, cel puțin parțial fiindcă n-am băut deloc vreo două luni, iar apoi când m-am întors acasă în Sighișoara am început să beau din nou, dar nu mai beau atât de des și cred că e un proces. Sunt săptămâni când nu pun gura pe Cola, iar de cel la sticlă m-am scârbit – e ca ceaiul.

Făcând o paranteză, mi se par jenibile poveștile acelea de la gigei care “au auzit ei” sau “au ei un prieten” care lucrează la fabrica de Coca Cola din România și cărând unul dintre butoaiele cu sirop/esență, i-a căzut o picătură pe șlap, iar acesta s-a găurit. Căci nu-i așa, muncitorii din fabricile Coca Cola lucrează în șlapi, iar butoaiele cu siropul/esența din care este făcută băutura sunt descoperite. Recomandarea mea pentru aceștia este să arunce un ochi peste încălțămintea de protecție de pe www.Safetyone.ro, zău așa.

Revenind la subiect, am reușit într-un an să beau nu doar mai puțin Coca Cola ci mai puține sucuri carbogazoase în general. Probabil n-o să renunț niciodată în totalitate la această băutură, că doar n-oi bea suc de pere când mănânc chipsuri cu gust de barbeque.

Vreau să trec pe sticle de 0.33, sunt mai scumpe decât dozele, dar ambalajul nu permite să fie agitate/trântite, iar asta face ca sucul să fie ceva mai băubil.

Coca Cola doză

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.