Mă las de Cola

După cum spunea și maestrul Makavelis, cel mai tare drog e Cola. După o masă sănătoasă nu ți-e poftă de un ceai de sunătoare sau de un compot de rabarbăr, bagi un pahar de Cola (eu obișnuiam să beau și în timp ce serveam masa).

Toată lumea care mă cunoaște știe că acesta este viciul meu, Coca Cola (după cum spune Bitza, le numesc vicii atâta timp cât cantitatea îți provoacă delicii). M-am mai “lăsat” de câteva ori atunci când făceam și exerciții fizice regulat.

Am citit articole conform cărora această băutură carbogazoasă poate ‘dizolva’ o bucată de carne, am citit articole în care autorii susțineau că este folosită de americani pentru a curăța sângele de pe șosea în cazul unui accident, articole în care se vorbea despre nocivitatea acesteia sau cât de tare îți afectează dantura. Toate acestea nu m-au influențat în nici un fel, am continuat să beau Coca Cola.

Sunt persoane care susțin că au slăbit bând Coca Cola, eu nu prea am ce să mai slăbesc, iar dacă doriți sfaturi reale despre slăbit puteți apela la Slăbescu.ro. Sunt însă și persoane care susțin că s-au îngrășat după ce au renunțat să mai bea Coca Cola, lucru care mă intrigă.

Așadar, pentru că am tensiunea mai mare decât a tatălui meu, pentru că există șanse să mă îngraș și pentru că pot bea orice alt suc natural și să păstrez “plăcerea” pentru ocazii, am hotărât să nu mai beau Coca Cola.

Etichete: , , ,

7 comentarii

  1. Poti sa bei din cand in cand la ocazii Cola la doza, mie unul mi se pare ca are un gust mult mai intens decat la pet. Cat timp esti sanatos tun poti consuma (responsabil) cola, dar cata vreme ai probleme mai ales la inima nu se recomanda. Oricum per total este o bautura racoritoare nesanatoasa! Unchiul meu lucreaza la Coca-Cola la imbuteliere si de cand s-a angajat acolo nu a mai baut niciodata :))

  2. Eu m-am lasat de cativa ani buni. In facultatea beam in loc de apa, sticla de 2.5 litri si ziua. Noroc ca organismul accepta multe rahaturi la varsta aia. Acum mai consum din cand in cand, intr-o zi de junk food, ca nici chips-uri nu mai mananc si alte asemenea.

  3. Un coleg de servici,un bun inginer mecanic folosea cola de dimineata pana seara,dupa cativa ani l-am revazut….fara dinti in gura,mai avea cateva umbre negre in locul danturii perfecte,continua sa bea si azi aceeasi mizerie . 🙂

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.