Marketing 4 IT

Organizăm multe evenimente aici în agenție și, spre norocul meu, o mare parte sunt din zona de marketing / comunicare. Câteva dintre ele aduc informații sau perspective noi chiar și pentru mine. Ori oameni pe care îmi doream să-i întâlnesc. Așa și în cazul evenimentului Marketing 4 IT, unde sunt partener – ca blogger, nu ca om din interior – și la care îmi doream să particip. De mult timp urmăresc să asist la o prezentare despre LinkedIn.

Evenimentul se adresează specialiștilor de marketing din IT, dar și antreprenorilor din domeniu. Participanții vor avea ocazia de a se întâlni cu 6 profesioniști în marcom: Ioana Sigarteu (digital marketer @ Samsung), Raluca Anghel (head of office @ Parlamentul European), Nicoleta Benga (account manager @ LinkedIn), Tudor Galoș (consumer marketing executive @ Microsoft), Alin Vlad (director of online sales & Mk @ Heimdal) și Victor Gavronschi (CEO @ Loopaa Marcom).

Ce se va discuta:

  • Cum te poate ajuta storytelling-ul să promovezi o companie și produsele de IT?
  • Cum atragi lead-uri B2B prin conținut?
  • Agile Marketing – cum reacționează marketing-ul la schimbare?
  • Cum faci inbound marketing cu un buget restrâns?
  • Care este profilul noului marketer?
  • Cum treci peste “criza” marketerului în IT?

În Cluj-Napoca, pe 19 noiembrie, la Hotel Golden Tulip Ana Dome, între ora 09:00 și 18:00. Intrați pe site, luați-vă bilet și ne vede acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *