Hai la Meet Magento, îți dau un voucher de 25% reducere!

Meet Magento - Cluj-Napoca

Despre Meet Magento am scris pe larg într-un articol anterior, acesta este doar un reminder cu câteva detalii în plus și niște vouchere de reducere pentru cititori.

Meet Magento 2015 se va desfășura în 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca, iar din spusele organizatorilor pare promițător:

În 2014 am reuşit să creăm contextul prielnic schimbului de cunoştinţe, idei și inovație, în vederea unor colaborări viitoare între participanţi, pe care vrem să îl replicăm și în cadrul ediției de anul acesta,

a declarat Sandu Băbășan, Event Manager al evenimentului.

Pe partea de business vor vorbi Eliza Rogalski, co-fondator al Rogalski Damaskin Public Relations, una dintre cele mai importante agenții de PR din România, Bas Nawjin, head of EMEA pentru Magento Inc., Stefano Lena, VP și Marketing Manager al ContactLab, Rodica Mihalache din partea Starcom România şi Bogdan Colceriu, consultant marketing cu o experiență de peste 10 ani.

În cadrul secțiunii dedicate developerilor vor fi prezenți Ben Marks, Marius Străjeru şi Constantin Bejenaru, profesioniști recunoscuți internațional pentru experiența lor în industria IT.

În cea de-a doua zi, a workshop-urilor, vor exista un track de marketing, unul de business și două trackuri de programare, iar acestea se vor desfășura în paralel.


Pentru cei ce doresc să vină la eveniment, am un cod de discount de 25%, valabil pentru primele zece persoane înscrise. Înscrierea se face aici, folosind următorul cod:

mm15robanghelina

PS: nu uitați de after party-ul „404” care se ține la Midi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.