Mouse CM Storm Inferno

  De mai bine de două săptămâni am în teste mouse-ul CM Storm Inferno, un mouse din segmentul de gaming.

ambalajul mouse-ului CM Storm Inferno  ambalajul mouse-ului CM Storm Inferno si CD-ul cu drivere  specificatiile mouse-ului CM Storm Inferno

  Ceea ce voi face eu în continuare nu este tocmai un review ci o prezentare a mouse-ului bazată pe experiența avută cu el timp de două săptămâni.

  Am primit acest periferic în teste deoarece prietenul meu, cel care îl achiziționase, a renunțat la el după doar câteva zile de la achiziție pe motiv că este prea mare pentru mâna lui, urmând să achiziționeze un Kinzu de la SteelSeries.

  Vreau să încep prin a menționa că este un mouse de mărime medie având dimensiunea de 5 cm în cel mai înalt punct (partea care atinge centrul palmei). Puteți observa dimensiunile acestuia raportat la acelălalte mouse-uri în pozele din articol.

Mouse LG XM-110 vs CM Storm Inferno vs Microsoft Wireless 5000  Mouse LG XM-110 vs CM Storm Inferno vs Microsoft Wireless 5000

  Greutatea lui CM Storm Inferno este optimă atât pentru un player profesionist cât și pentru activitatea de zi cu zi, fiind tot odată extrem de compact si fiabil.
  Dispune de opt butoane configurabile, amplasate destul de comod.

butoanele mouse-ului CM Storm Inferno  butoanele mouse-ului CM Storm Inferno

  Senzorul laser este foarte precis si nu produce tremurat la ridicarea de pe suprafață iar în cazul mișcărilor rapide senzația de instabilitate nu există.

  Acesta dispune de un cablu căptușit cu un material rezistent și de un conector aurit.

CM Storm Inferno - partea inferioara & laserul mouse-ului  conectorul aurit al mouse-ului CM Storm Inferno

  Cursorul mouse-ului CM Storm Inferno este iluminat pe părți cu o lumină de culoare roșie, având și un “semn” în partea din spate (partea care este acoperită de podul palmei) iluminat cu aceași culoare, care se stinge și se aprinde gradat. Mouse-ul are și un mod de iluminare prin grilajul din față.

Mouse CM Storm Inferno + mousepad steelseries  Mouse CM Storm Inferno + mousepad steelseries  grilajul din fata mouse-ului CM Storm Inferno

  Softul de configurare este foarte complex, având șase tab-uri și foarte multe moduri de configurare. Prin intermediul soft-ului în cadrul tab-ului “Storm Tactics” există posibilitatea configurării unor combinații de taste pentru diferite jocuri care pot conține până la 2 butoane apăsate simultan.

  În cadrul soft-ului putem crea un profil personalizat căruia îi putem asocia și o imagine. De asemenea putem reveni oricând la setările inițiale prin trecerea în profilul standard “CM STORM”.

  Precizia lui CM Storm Inferno e buna chiar si pe un QCK pad, recomandat fiind insa un pad rigid.

softul mouse-ului CM Storm Inferno - tab-ul main control  softul mouse-ului CM Storm Inferno - tab-ul storm tactics
softul mouse-ului CM Storm Inferno - tab-ul macro  softul mouse-ului CM Storm Inferno - tab-ul script
softul mouse-ului CM Storm Inferno - tab-ul library  softul mouse-ului CM Storm Inferno - tab-ul support/update

  Design atrăgător + performanțe de top = un mouse de calitate care oferă o experiența bună atât în jocuri (testat în CounterStrike) cât și în activitatea de zi de zi (Editare grafică, activități uzuale ș.a.m.d.).

  Prețul mouse-ului CM Storm Inferno este de 244 LEI la PC Garage însă poți obține o reducere de 1% folosind codul de mai jos:

Iti dau reducere 1% la PC Garage

PS: Proprietarul dorește să îl vândă, dacă vă interesează nu ezitați să mă contactati !

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.