Am momente și momente, nu sunt gamer de fel, dar în ultimele luni, atunci când am prins câte o clipă, am mai băgat câte o fisă ba la Counter Strike GO, ba la PUBG. Acum mi-am luat Injustice 2.

Am făcut recent un upgrade la calculator, am pus un cooler mai potent și i-am făcut overclock bătrânului 2500k. Acum caut tot felul de scuze să-l forțez.


După nebunia de la Untold, cu Lan Bloggers Party, am primit un mouse HyperX Pulsfire Surge să mă joc cu el și mi se pare corect să zic două trei cuvinte despre acesta, dacă tot vorbim despre calculatoare:

E mai greu decât Steelseries Kinzu V1 și Zalman ZM-M250 pe care le utilizam eu. Are senzor muuult mai precis și butoane pe laterala stângă (care nu-mi plac, că nu le folosesc). Mereu mi-au plăcut moușii cu design simplist, iar Pulsfire Surge primește 9/10 la design (pierde un punct pentru butoanele respective) și un 8/10 la utilizare (Kinzu mi se pare mai ușor de utilizat în shootere, datorită greutății; oricât l-am setat, nu am reușit să mă obișnuiesc cu el).

Poți seta orice combinație de culori pentru ledurile care înconjoară mouse-ul și se poate seta modul în care să “curgă” culorile. Pe cele două butoane se pot seta macro-uri sau alte acțiuni predefinite. Macro-urile pot fi compuse din acțiuni complexe (ex: tasta 4 + click stânga + click dreapta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *