PRbeta vine în Cluj pentru studenți !

În urmă cu aproximativ un an și jumătate am participat la conferința #PRbeta care s-a desfășurat în Timișoara. Am plătit un bilet de 150RON dacă nu mă înșel, 150RON pentru o experiență care mi-a schimbat viața. Înainte de această conferință eram ferm convins că dacă nu înainte sigur după facultate voi pleca din țară, după #PRbeta, pe lângă experiența cumulată am fost convins (automanipulare, nu a venit nimeni la mine să mă convingă) că există oameni faini în domenii faine care muncesc cu plăcere și câștigă bine, cu alte cuvinte se poate și în România. În momentul de față sunt convins că voi practica în România iar gândul plecării e unul de mult uitat.

Speakerii din cadrul conferinței PRbeta, prin prisma experienței lor în domeniu vă vor instrui în artele comunicării online. Long story short: studenții care vor să practice acest domeniu întâmpină mereu problema experienței, pe care nu o au, ei bine aceasta este o oportunitate să cumulați experiență valabilă (ba chiar vă puteți alege și cu un internship) pe care o puteți trece în CV.

Workshop comunicare online

Înscrierile se încheie în această seară, sunt doar 15 locuri însă nu vă costă nimic. Să stăm strâmb și să judecăm drept, aveți ocazia să participați la un eveniment care vă poate aduce un plus de experiență imens, gratuit.

Vă atașez aici și descrierea evenimentului căpătată direct de la sursă:

Vrei un job în comunicare online și nu știi cum să ajungi la el ? Te ajutăm noi !

Intră pe http://prbeta.ro și înscrie-te la workshop-urile PRbeta (www.PRbeta.ro). Te învățăm cum ce se mănâncă PR-ul online, cum e cu rețelele de socializare, ce caută o companie de la un om de comunicare și ce trebuie să faci exact pentru a fi angajatul potrivit. Avem pentru tine și internship-uri în companiile din oraă, dar numai dacă te ții serios de treaba și participi la toate cursurile workshop-ului, îți faci temele și te implici în exercițiile pe care le propunem.

Profesorii tăi sunt specialiști în comunicare, cu ani de experiență în domeniu și vin să te învețe practic ce ai de făcut.

Printre ei gasești nume pe care ar trebui să le cunoști deja:

  • Alina Crâncau, Online Communications Specialist la Farmec
  • Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR
  • Victor Kapra, consultant in comunicare online
  • Crina Saftescu, profesor asociat la facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii de Vest Timisoara
  • Razvan Baciu, owner la Compania de Online

Aplica online la http://workshops.prbeta.ro/, secțiunea Cluj Napoca. Ediția din Cluj Napoca are loc în perioada 12 noiembrie 2012 – 17 noiembrie 2012. Te poți înscrie până în 3 noiembrie !

Grăbește-te, avem doar 15 locuri pentru Cluj Napoca !

Etichete: , ,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.