Roboțelul KRUPS de la Dolce Gusto

  De Moș Nicolae și tot odată de ziua de nume (da, mă strigă cheamă și Nicolae) părinții mei mi-au facut o surpriză, mi-au cumpărat un robotel KRUPS de la Dolce Gusto. Știți voi, acei roboței pe care îi tot arătau la TV dar nu-i găseai niciunde să-i cumperi, acei roboței care prepară băuturile într-un mod special și care promit arome nemaiîntâlnite.
  Ei bine, în trecut vorbisem cu mama despre aceștia însă nu mi-a trecut prin cap că îmi va cumpăra unul.

  Și ca să mă pot bucura de băuturile delicioase de la Dolce Gusto mi-au dat cadoul astăzi și iată cum arată un chococino și un latte macchiato:

chococino  latte macchiato

  Momentan dispun doar de cele două arome însă în viitor voi achiziționa și altele de pe site-ul oficial. Nu beau cafea dar sunt un mare fan al ciocolatei calde și al cappuccino-ului și gustând aromele mai sus menționate mă declar mulțumit de robotul din dotare.

  Însă asta nu e tot, v-am pregătit și un scurt clip cu prepararea ciocolății calde la 15 bari, pe o linie melodică, care reflectă perfect starea mea actuală:

  Mai am puțin de lucru la imaginea băuturilor până ajung să arate ca cele făcute de profeșioniști însă am destul timp să învăț.

Etichete: , , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.