Ai crede că celelalte firme de transport în comun din județul Cluj vor profita de pe urma incompetenței Fany, dar se pare că nu. Sebali Trans, firmă cu sediul în Cluj-Napoca se comportă la fel de mizerabil cu clienții.

Mi-am făcut rezervare ieri, telefonic, pentru ultima cursă Târgu Mureș – Cluj-Napoca de astăzi, 22 aprilie. Mi s-a spus să ajung cu 20 de minute mai devreme. În Târgu Mureș am realizat că ei au schimbat autogara de unde se face îmbarcarea astfel am mai pierdut 10 minute pe drum.

Ajuns la autogara corectă (Voiajor) în jurul orei 19:20, șoferul îmi spune că nu mai are locuri și că mai sunt câțiva în aceeași situație. Îi spun că am rezervare, iar acesta îmi povestește cum n-a primit lista cu rezervările de la colega sa și că i s-a dat și o mașină mică. Îi explic că nu e treaba mea și ca mi-am făcut rezervare, era neapărat să ajung în Cluj, iar aceea era ultima mașină. Se scuză și dispare. Microbuzul avea numărul CJ 51 SEB, dacă nu mă înșel.

Sun la sediu, pe același număr pe care mi-am făcut rezervarea, unde îmi răspunde o domnișoară care mă ascultă în timp ce-i înșir nervos cursul evenimentelor și îmi spune că n-are ce să-mi facă dacă colega ei a uitat să dea lista.

Da, a uitat. Cred că o plângere acolo unde trebuie ar putea ajuta la memorie.

În altă ordine de idei, era să pierd o oportunitate, cei aflați în aceeași situație poate slujba sau doar timpul – oricum ar fi, domn-șoară, nu-ți doresc decât să fii pusă în aceeași poziție.

One thought on “Sebali Trans, pe urmele Fany

  1. Ileana says:

    Eu am observat ca rareori se tine cont de rezervare la autocare sau chestii de genul. De multe ori sunt de forma aplicatiile de pe site in care iti fac rezervare. Am incercat si eu sa fac rezervari pe ruta Slatina-Bucuresti la CDY. Am primit confirmare pe e-mail, pe telefon, am si sunat la ei la sediu si mi-au spus ca e ok! Teapa! Tot asa, mi-au spus ca ei n-au primit nicio lista de la sediu si ca se merge pe anticul sistem, cel in care mergi de dimineata in autogara si te scrii frumos de mana pe o lista care apoi se striga cand ajunge autocarul… N-am facut plangere, desi probabil ar fi trebuit. Ramane pe viitor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *