Din sesiune, cu gândul la mare

Dacă unii citesc printre rânduri, în sesiune, eu visez printre rânduri. Nu știu cum se face că atunci când trebuie să învăț aș face orice altceva decât să învăț. Nu e ca și cum în restul anului am o poftă nebună să citesc texte din care ~ 60% uit și/sau sunt inutile, dar în timpul sesiunii nu-i de șagă.

Mi-am descărcat și niște jocuri – nu-s mare gamer, dar acum dacă le-am descărcat, musai să le termin. Mă joc Need for Speed Rivals și Darksiders II. De fapt, dacă stăm strâmb și judecăm drept, cred că sesiunea este perioada cea mai productivă pentru un student. Adică, unde ați văzut voi student în timpul anului să spună “Bă, hai s-o punem de-o curățenie! Am un chef să fac curățenie! Hai, dă tu cu apiratoru’ că vin eu cu mopul în urma ta!” ?

E amuzant când îți dai seama câte probleme poți rezolva în sesiune, eu mi-am reînnoit abonamentul pentru transport în comun, am făcut cumpărăturile (de 3 – 4 ori în ultimele 3 zile), am făcut curățenie, am găsit timp să scriu ceva și pentru un proiect propriu… ah, și trebuie doar să mai citesc pentru cele două examene – da, semestrul acesta am scăpat ieftin!

Revenind la premisă, am încercat să citesc, doar că gândul îmi zboară la o zi călduroasă, sunetul valurilor, nisip sub tălpi, cer senin… e ca un jingle din acela care te prinde și ajungi să-l fredonezi inconștient. Adevărul e că îmi e dor de o vacanță la mare, în Mamaia… sau în altă stațiune.

mare

Să ne descrețim frunțile, vara nu e atât de departe, iar dacă tot veni vorba, oferte bune de mers la mare găsiți pe www.paradistours.ro – niciodată nu e prea devreme să studiezi piața. Până atunci, spor la învățat pentru cei aflați în plină sesiune de examene!

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.