Știați că ?

 • site-ul Citate Motivaționale a împlinit 1 an și că are acum bannere pentru cei ce doresc să ne susțina ?
 • îmi pun un reminder de fiecare dată când este o emisiune la Radio Lynx cu BobbyVoicu fiindcă este cea mai educativă emisiune online de la cea pe care o făcea Neamțu prin 2009 când am început eu bloggingul (care acum nu mai există din păcate) încoace ?
 • după articolul lui Ionel în care eu și cu alți doi bloggeri mureșeni îl susțineam aducând argumente în ceea ce privește site-ul făcut de REEA, un site de rahat, deși Dan Mașca a încercat să ne tăvălească-n ciocolată pe InMureș unde susținea sus și tare că site-urile făcute de ei sunt de ultimă generație (de nota 10) și după ce au fost pupați în cur de topârlanul de blogosferă au băgat site-ul în construcție ? Proști proști dar știu ei ce spun :-D.
 • OutInMureș are un nou design mult mai userfriendly ?
 • online-ul a început să ofere oportunități (job-uri în acest caz) interesante ?
 • am fost în Mediaș la patinoar iar orașul e chiar mai pustiu decât Sighișoara ? Și că abia găsești un restaurant/pizzerie deschis(ă) iar când găsești durează o oră de ceas să-ți aducă mâncarea ?

Sursa imaginii.

4 thoughts on “Știați că…

 1. mihai says:

  ma eu nu sincer nu pricep de ce ii mai bagi in seama pe heinrich si pe eugen si mai era si grasul ala barbos si pe alti oameni care nu au nici o treaba in viata asta. toti aveti chestii de reprosat si de aranjat si de explicat dar sa-mi fut una …. daca gasesc inca un blog pe care sa fac campanii in mures.
  de blogging efectiv nu se mai ocupa nimeni? sa crestem trafic, comunitati, interactiune, offline, firme chestii.
  si tu te-ai nascut talent si ai murit speranta cu cate un articol pe luna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *