Vreau să încep prin a spune că urăsc acel “EEE – OOO 😮 ”  pe care l-au scandat cu mândrie festivalierii la Untold 2018. E la fel de util ca textul “Cuie PSD” scris pe un câmp 😀 .

În altă ordine de idei, au fost patru zile pline, cu atmosferă plăcută, multă muzică faină (nu prea sunt fan, în general, al vreunui artist, astfel că atunci când îmi place zic că-i fain), activări inedite și mâncare mediocră, dar scumpă.

Am apreciat enorm zonele de chill oferite de diverși (pe la cea oferită de Ursus am stat mult). Cel mai mare dușman pentru mine, la festivalurile de muzică, este statul în picioare. Îmi place să mă plimb, dar urăsc să stau în picioare.

Am mâncat de două ori de la Chicken Norris, iar dacă nu ar fi prăjit sau ținut puiul lângă cașcavalul pane, să nu prindă gust, ar fi fost o experiență chiar foarte plăcută. Astfel, a fost doar o experiență mediocră. Nu mi-a rămas niciun preparat în minte după toate cele patru zile.

La băuturi mi-au plăcut mult paharele acelea de plastic, în formă de palmier, refolosibile. Erau foarte utile pentru că aveau capac / pai cu capac, iar atunci când mă deplasam prin mulțime nu rămâneam doar cu gheața din pahar.

Cele mai tari scene,
cele mai faine decoruri

Au investit ceva mai mult timp și probabil și bani în realizarea decorului, iar asta a fost de apreciat. Scenele arătau mult mai bine decât anii trecuți.

Două lucruri nu înțeleg însă:

  1. De ce existau timpi morți între artiști? De ce nu au băgat reclame cu fundal sonor, cu muzică? Foarte ciudat feeling că, din când în când, se oprea tot zgomotul de fundal care, de altfel, dă feeling-ul festivalului.
  2. Cum se poate după atâtea ediții să aibă sunet atât de prost pe scena principală? În prima zi zârâiau și bârâiau boxele acelea de nu se înțelegea nimic.

Activări

Mi-a plăcut că, pe lângă Lan Party-ul dedicat bloggerilor, despre care vă vorbesc mai jos, au existat multe activări inedite. Că n-au lucrat toate în favoarea brandurilor, este adevărat, dar am avut ce face și ne-am distrat.

De la bătăi pe saltele, la sărituri de la înălțime, aruncat cu mingea la coș, poze pe green screen, fussball, petreceri cu spumă, tobogan cu spumă și multe altele.

O altă chestie foarte tare a fost Untold Bloggers Lan Party, în cadrul căruia am fost înscris ca blogger. A fost foarte tare atmosfera de acolo, oamenii prietenoși, jocuri interesante și multă distracție.

#UBLPXIX

Ne-am întrecut la Tetris, am zguduit masa cu Jenga, am încercat  – timid – PUBG și ne-am provocat la Mortal Kombat.

A fost destul de cald în sală, din cauza numărului mare de participanți, dar și a sistemului de răcire – cu care am înțeles că au fost probleme, dar lumea s-a distrat.

Tocmai de aceea am un mare bravos pentru Toma Nicolau, echipa și voluntarii care s-au ocupat de organizare. Știu că nu e ușor.

Ne-am întâlnit și cu Macanache, la main stage, care e blanao și cu care am făcut un slefie:

Untold 2018 - Macanache

Și ca să încheiem cum se cuvine, vă las cu un video cu cele mai tari momente surprinse în cadrul Untold 2018:

https://www.facebook.com/BogdanAnghelina/videos/10204699579486693/

Ne vedem la Untold 2019!

This entry was posted in blog and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *