Nu-mi place în mod special berea Grolsch, dar îmi place foarte mult modul în care aceștia și-au făcut loc pe piață, ca un brand experimentalist. Și îmi plac cu atât mai mult brandurile care profită de tehnologie pentru a se promova într-un mod inedit, iar asta este exact ceea ce a făcut Grolsch cu ai săi VR Glasses.

Despre ce este vorba și unde găsesc VR Glasses?

Grolsch oferă la un six pack de bere cumpărat (al cărui preț este de 19.30 lei în Auchan) lentile, benzi cu arici și instrucțiuni pentru a transforma ambalajul de carton într-o pereche de ochelari. Cu ajutorul acestor ochelari și cu un smartphone puteți experimenta realitatea virtuală.

Am testat perechea de ochelari cu un OnePlus One (5.5 inch), care e puțin cam mare, dar e funcționează fără probleme. De notat că dacă eveți un telefon la fel de mare și strângeți prea tare aricii de sus sau dacă apăsați puternic pe ochelari atunci când îi țineți la ochi, s-ar putea să acționați butonul de oprire a telefonului, dacă e poziționat pe lateral – așa cum am pățit și eu.


Puteți urmări în video-ul de mai sus procesul de creare și câteva secvențe în care au fost testați de un coleg. Noi ne-am distrat.

Cum vi se par ochelarii VR de la Grolsch? Ați testat / ați testa?

4 thoughts on “M-am distrat cu VR Glasses de la Grolsch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *