Garanția unui loc în primele poziții din Google!

Servicii SEO Târgu Jiu

Ofer servicii de Optimizare SEO Târgu Jiu bazate pe o experiență de peste 10 ani de teste în motoare de căutare precum Google, Bing, Baidu sau Yahoo.
Folosesc practici de optimizare care respectă regulile motoarelor de căutare. Obțin link-uri curate pentru site-ul tău, din partea unor website-uri cu autoritate. Mă ocup de SEO On-Page, SEO Off-Page și Local SEO pentru a împinge afacerea ta online în fața concurenței!

Solicită o ofertă și primești un Ghid SEO, sub formă de PDF,
complet GRATUIT din partea mea

Servicii SEO

Beneficiază de servicii SEO de top în Târgu Jiu și crește vizibilitatea și poziționarea site-ului tău în motoarele de căutare!

Link Building

Link Building-ul presupune obținerea de link-uri relevante către site-ul tău pentru a crește autoritatea și poziționarea acestuia în căutări.

Local SEO

Optimizează vizibilitatea afacerii tale locale din Târgu Jiu cu ajutorul serviciului nostru de Local SEO personalizat și eficient.

SEO On-Page

Serviciul SEO On-Page presupune optimizarea elementelor interne ale unui website pentru a îmbunătății poziționarea în motoarele de căutare.

Content SEO

Optimizăm conținutul site-ului tău pentru motoarele de căutare, crescând traficul organic și îmbunătățind poziționarea.

Keyword Research

Descoperim cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta și optimizăm conținutul site-ului bazându-ne pe acestea.

Audit Site SEO

Evaluam performanța din punct de vedere SEO și identificăm problemele tehnice ale site-ului tău cu serviciul nostru de auditare a website-urilor.

Page Speed Optimization

Page Speed Optimization presupune analiza și îmbunătățirea timpului de încărcare al site-ului tău pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor.

Dorești un alt serviciu SEO?

Dorești un alt serviciu SEO care nu se regăsește în această listă? Poate SEO Programmatic, Generare Sitemap sau Setare SSL. Contactează-mă!

Contactează-mă pentru o analiză SEO Gratuită
și o discuție unu la unu!
Dacă te afli pe această pagină, probabil ai căutat în Google „SEO în Târgu Jiu”.
Grație abordării mele personalizate în SEO, Google mă clasează pe primele poziții,
iar acesta este serviciul pe care îl pun la dispoziție și pentru afacerea ta!

Ce este SEO?

SEO (din engleză: Search Engine Optimization) reprezintă procesul de optimizare al unui website, astfel încât acesta să poată fi găsit mai ușor de către motoarele de căutare, precum Google, Bing sau Yahoo. Scopul principal al SEO fiind de a crește vizibilitatea și traficul pe site-ul web al unei companii.

Acest lucru se realizează prin optimizarea conținutului și a structurii site-ului, îmbunătățirea experienței utilizatorului, precum și prin implementarea unor tehnici specifice de Link Building (atragerea de link-uri relevante din partea altor website-uri).

Optimizarea SEO este importantă pentru orice afacere care dorește să apară în primele rezultate din motorul de căutare și să fie competitivă în mediul online, deci să atragă mai mulți clienți.

Investiția în SEO atrage beneficii semnificative pe termen mediu spre lung (traduse în vânzări crescute).

De ce să colaborezi cu un Specialist SEO?

Colaborarea cu un specialist SEO din Târgu Jiu îți poate aduce beneficii semnificative, prin îmbunătățirea poziției site-ului tău în motoarele de căutare și prin dezvoltarea unei strategii de conținut eficiente.

Un specialist SEO poate ajuta la creșterea traficului pe site și la îmbunătățirea experienței utilizatorilor, ceea ce duce la o creștere a vânzărilor sau a interesului pentru produsele sau serviciile pe care le comercializezi.

De asemenea, un specialist SEO poate oferi o analiză a concurenței și a pieței, sfaturi pentru îmbunătățirea strategiei de marketing și o perspectivă mai amplă a zonei geografice în care dorești să-ți desfășori activitatea.

Cu alte cuvinte, colaborarea cu un specialist SEO este recomandată oricărei companii care dorește să își îmbunătățească prezența online și să atragă mai mulți clienți.

În cât timp se văd rezultatele SEO?

Timpul necesar pentru a vedea rezultatele optimizării SEO poate varia în funcție de diferiți factori, precum vârsta site-ului, nivelul de concurență, numărul de cuvinte cheie și alți factori. În general, modificările poziției site-ului tău în clasamentul motorului de căutare pot fi observate în termen de câteva săptămâni sau luni.

Cu toate acestea, rezultatele semnificative pot dura mai mult timp. În funcție de gradul de dificultate al cuvintelor cheie alese și a obiectivelor stabilite, poate dura de la 3 la 6 luni.

Este important să înțelegem că optimizarea SEO este un proces continuu și nu o soluție rapidă sau temporară. Rezultatele pot fi îmbunătățite în timp prin eforturile constante de îmbunătățire a conținutului, a experienței utilizatorului și a altor aspecte ce țin de SEO On-Page sau SEO Off-Page.
Bogdan Anghelina
CAUȚI UN...

Specialist SEO în Târgu Jiu?
Află ce mă califică...

Testez și implementez strategii de SEO de peste 10 ani. Am ajuns la concluzia că există câte un pic de SEO în majoritatea activităților de marketing online. Asta nu înseamnă însă că toată lumea are nevoie de aceleași servicii de SEO.

Oferta mea constă într-o stategie mulată pe nevoile activității tale și este generată în urma unui audit al platformei pe care dorești să o optimizezi.

SEO este unul dintre atuurile mele în marketing, la urma urmei, așa m-ai găsit și tu!

Am oferit servicii SEO On-Page și SEO Off-Page multor afaceri din Târgu Jiu, din industrii precum IT, HoReCa sau eCommerce.

De-a lungul carierei mele am testat și lucrat cu o varietate de tool-uri SEO, precum Ahrefs, Semrush, MOZ, Searchmetrics, Ubersuggest, Screaming Frog și multe altele. Ceea ce îmi permite să răspund oricăror necesități specifice ale clienților.
Solicită o ofertă pentru Optimizare SEO!
Ești în căutarea unor servicii de Optimizare SEO în Târgu Jiu?
Folosește formularul alăturat pentru a solicita o ofertă de preț!
Dacă tot am pomenit despre aceste strategii, hai să aflăm...

Ce este SEO On-Page & SEO Off-Page

Într-o analogie simpatică, îmi place să spun că SEO este ca viața la țară. Știu că sună ciudat, urmărește-mă încă puțin și vei vedea că este destul de simplu…

Ce presupune strategia de SEO On-Page

SEO On-Page face referire la suma acțiunilor pe care le putem întreprinde în „curtea noastră”, în propria ogradă, care în cazul de fața este site-ul web al afacerii tale.

SEO On-page presupune optimizarea elementelor din cadrul site-ului tău, cum ar fi conținutul, structura paginii, titlurile, meta descrierile, cuvintele cheie și etichetele, pentru a le face mai relevante și mai accesibile pentru motoarele de căutare. Acest lucru poate include, de asemenea, optimizarea imaginilor, a vitezei de încărcare a paginii și a utilizării etichetelor de (meta) titlu.

Ce presupune strategia de SEO Off-Page

Pe de altă parte, SEO Off-Page se referă la optimizarea aspectelor care nu țin de propriul site (sau de „grădina” noastră), ci de „ce spun ceilalți” despre tine (despre afacerea ta).

Mai exact, SEO Off-Page implică optimizarea elementelor precum backlink-urile (adică încrederea acordată de „vecini”), autoritatea și reputația online. Această abordare se axează pe crearea de conexiuni și referințe de la alte site-uri web („vecinii” din exemplul meu) relevante și de calitate, care să sugereze că site-ul tău este semnificativ și pertinent pentru utilizatorii de pe internet.
În general, ambele abordări sunt esențiale pentru a obține un clasament mai bun în rezultatele căutării și pentru a spori traficul pe site-ul tău. Îmbinarea dintre SEO On-Page și SEO Off-Page poate contribui la o creștere semnificativă a expunerii și a succesului afacerii tale în mediul online!

Cu toate acestea, aceste strategii implică eforturi distincte, care aduc cu sine provocări diferite. Este mai simplu să „cureți în propria grădină”, deoarece poți începe de unul(ă) singur(ă) – deși nu toată lumea știe să o facă corect – în schimb, este mai complicat să câștigi încrederea „vecinilor”, adică a site-urilor relevante din domeniul în care activezi.

Nu te panica însă, de aceea sunt aici. Lasă-mi datele tale și revin cu o ofertă personalizată care să te ajute să-ți faci ordine și-n ogradă, dar să pui pe picioare și o campanie care să-ți atragă simpatia vecinilor!
Dacă tot am vorbit despre SEO Off-Page, află cum poți...

Obține Advertoriale de Calitate

Ofer servicii de optimizare SEO Off-Page, white-hat (respectând regulile impuse de motoarele de căutare precum Google), dar și conținut original, ceea ce îmi permite să maximizez efectul promovării SEO pentru site-ul tău.

Colaborez cu ziarele și publicațiile online cu cea mai mare autoritate din România și din Târgu Jiu. Putem publica pe site-uri care țintesc publicul din întreaga țară sau pe site-uri locale, care țintesc publicul din zona în care îți desfășori activitatea.

Ofer servicii de link building prin facilitarea postării de conținut în cadrul acestor publicații, ziare online sau blog-uri, care te ajută să crești vizibilitatea și să atragi mai mulți clienți.
Ești în căutarea unor servicii SEO în Târgu Jiu?
Ești în căutarea unor servicii SEO în Târgu Jiu și te-a convins ceva din lista de mai sus? Nu mai ezita, contactează-mă folosind butonul alăturat și hai să-ți ducem site-ul în primele poziții din motorul de căutare!
Ce să alegi...

SEO sau Google Ads?

Investiția în SEO aduce beneficii pe termen lung, în timp ce Google Ads (PPC – Plată Pe Click) generează rezultate imediate, dar cu costuri mai crescute. Astfel, cu ajutorul serviciilor de optimizare SEO, îți vei consolida o poziție de top în rezultatele de căutare, fără a plăti pentru fiecare click, ceea ce va duce la un cost redus pe termen lung.

Un bun exemplu este Dedeman.ro, care are ca primă sursă traficul organic, reprezentând 61,10% din traficul său. Doar 7,62% din trafic provine din reclame plătite, demonstrând eficiența strategiei de SEO.

Alege serviciile de SEO pentru a te asigura că investiția ta aduce beneficii durabile și un avantaj competitiv în piață!

Conform similarweb.
Surse trafic Dedeman.ro
Află mai multe despre...

Procesul meu pentru o Startegie SEO reușită

Mai jos găsești o descriere succintă a factorilor cheie dintr-o strategie de SEO și câteva detalii despre modul meu de lucru.

Pregătirea unei strategii de SEO inițiale durează cam cât te-ai plimba lejer de la Coloana Infinitului până pe Insuliță și înapoi. Adică în jur de 30 – 40 de minute. Cam atât îmi ia și să răspund la o cerere de ofertă dacă am toate informațiile la dispoziție. Contactează-mă acum folosind formularul de mai jos!

Solicită o Ofertă de preț și
obține un
Ghid SEO complet Gratuit!

Obține Instant un Ghid SEO Gratuit
Ca urmare a colaborărilor avute...

Ce spun clienții

Bogdan Niță
Bogdan Niță
4.8/5
3 months ago
Sunt foarte recunoscător pentru munca pe care Bogdan a depus-o pentru a optimiza site-ul nostru. Am reușit să atragem mai mulți clienți cu ajutorul serviciului de optimizare. Am avut parte de o…
Read more
Posted on Google
Adrian Pârvulescu
Adrian Pârvulescu
5/5
1 year ago
Bogdan este foarte pasionat de Marketing și de SEO, ceea ce face lucratul împreună o plăcere. Clienții ajunși pe site au crescut cu 40%, iar vânzările cu 13%. Recomand cu încredere!
Read more
Posted on Google
Elena Zannidache
Elena Zannidache
5/5
7 months ago
Bogdan este un magician în treaba asta cu SEO, site-ul nostru este acum pe prima pagină din Google, iar vânzările noastre aproape s-au dublat. Recomand cu toată inima serviciile pe care le oferă!
Read more
Posted on Google
Daniela Olteanu
Daniela Olteanu
4.7/5
2 months ago
Am apelat la serviciile lui Bogdan pentru optimizarea SEO. A reușit să aducă site-ul nostru pe primele poziții pe Google, ceea ce a generat o creștere în vânzări. Bogdan este un adevărat expert…
Read more
Posted on Google
Mai ai neclarități? Poate îți vor răspunde aceste...

Întrebări frecvente

cautare-google-SEO-Targu-Jiu
Procesul meu de optimizare SEO este descris în detaliu mai sus.

În ceea ce privește Google, algoritmul din spatele motorului de căutare, cel care plasează site-urile pe diferite poziții, conține sute sau chiar mii de factori care nu sunt făcuți publici. Cu toate acestea, Google oferă un Ghid cu Indicații privind cele mai bune practici pentru optimizarea SEO.
Costul SEO variază în funcție de o serie de factori, precum dimensiunea și complexitatea site-ului tău, nivelul de concurență din domeniul în care activezi, obiectivele afacerii tale sau tipul de strategie adoptat. De asemenea, costul poate fi influențat de alegerea dintre servicii SEO On-Page sau SEO Off-Page.

În general, prețurile pot varia de la câteva sute de euro pe lună pentru afaceri mici și până la câteva mii de euro pentru companii mari sau proiecte complexe, însă este important să analizezi raportul cost-beneficiu și să investești într-o strategie SEO care să îți aducă rezultate pe termen lung.
Poți face SEO singur(ă) dacă ai timpul și resursele necesare pentru a învăța despre acest domeniu și pentru a aplica cele mai bune practici. Cu toate acestea, SEO este un domeniu complex și în continuă dezvoltare, iar angajarea unui profesionist garantează optimizarea eficientă și constantă a site-ului tău. Un specialist SEO îțî oferă, de asemenea, idei valoroase și recomandări care să ajute la îmbunătățirea performanței site-ului și la atingerea obiectivelor afacerii tale într-un timp mai scurt.
Există mai multe modalități de a îmbunătăți vizibilitatea site-ului tău în rezultatele căutărilor, iată câteva dintre acestea:

Crearea de conținut relevant și de calitate, care să atragă și să informeze vizitatorii. Optimizarea structurii tehnice și a performanței site-ului pentru a facilita indexarea și accesul rapid al paginilor. Construirea de legături inbound de înaltă calitate provenite de la alte site-uri credibile, pentru a spori autoritatea site-ului în ochii motoarelor de căutare. Utilizarea cuvintelor cheie relevante în conținut și în meta tag-uri pentru a facilita identificarea paginilor de către motoarele de căutare. Nu în ultimul rând, promovarea site-ului prin intermediul rețelelor sociale și al altor canale online pentru a atrage noi vizitatori și a crește vizibilitatea.
Nu, SEO este un proces continuu. Motoarele de căutare își schimbă constant algoritmii, iar concurența se adaptează în mod constant. Prin urmare, este esențial să menții o strategie de optimizare SEO pe termen lung.
Da, optimizarea pentru dispozitivele mobile este esențială în zilele noastre, deoarece majoritatea utilizatorilor accesează internetul de pe smartphone-uri și tablete. Un site optimizat pentru dispozitivele mobile va avea un design responsive, viteza de încărcare optimizată și elemente de navigație ușor de accesat pe ecrane mici.
Poți folosi instrumente precum Google Analytics și Google Search Console pentru a monitoriza traficul, poziționarea în motoarele de căutare și alte metrici relevante pentru optimizarea SEO.
© 2010 – 2023 Bogdan Anghelina. Toate drepturile rezervate.